Connect with us

technokrata

Teljessé vált a Patrol 7

Laptop

Teljessé vált a Patrol 7

A BMC Software bejelentette, hogy teljessé vált a Patrol 7, az alapinfrastruktúra fejlesztések lezárásával.

A most elkészült három modul közül a két felügyeleti konzol lehetőséget biztosít a felügyelt alkalmazások központi monitorozására, akár Interneten keresztül is, az elosztószerver pedig egyszerűsíti a verzióváltást és a karbantartást.

Mindkét új konzolfajta (a Patrol Central Operator – Microsoft Windows Edition és a Patrol Central Operator – Web Edition) központosított felületet biztosít a felügyelt környezetekről, alkalmazásokról, adatbázisokról és operációs rendszerekről. Ezek a megoldások egyszerűsítik az üzemeltetést és csökkentik az üzemeltetés költségeit. Az elosztószerver (Distribution
Server) biztosítja a termékek központosított telepítését, egyszerűbbé teszi a konfigurálást és csökkenti a termékek verzióváltásával járó költségeket. Az elosztószerver, amely a Patrol 7 alapinfrastruktúra utolsó komponense, 2002 decemberére készült el, hazánkban pedig mostantól elérhető.

A Patrol 7 infrastruktúra közös architektúrát biztosít, amelyhez könnyedén hozzá lehet kapcsolni az új Patrol megoldásokat, ezáltal támogatja az ügyfelek beruházásait Patrol környezetükbe, ugyanakkor növeli az üzleti értéket. A továbbfejlesztett Patrol architektúra egyszerűbb telepítése és karbantarthatósága révén csökkenti a rendszerek felügyeleti költségét, a közös kommunikációnak köszönhetően mérsékli a komplexitást, a központi konzol pedig hatékonyabbá teszi a szolgáltatást. Az emelt szintű Patrol architektúra kibocsátásakor a BMC Software a Patrol meglevő sikeres tulajdonságaira épít, ugyanakkor fokozza a biztonságot, a rugalmasságot és a bővíthetőséget.

“Azt gondolom, hogy a BMC Patroljának kifejlesztésével üzleti és IT ügyfeleinknek olyan ütőképes eszközkészletet nyújtunk, amely nemcsak sokoldalú, hanem a legmesszebbmenőkig bővíthető is.” – mondta Ávéd Zoltán, a BMC Software magyarországi igazgatója.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle