Connect with us

technokrata

iLife – digitális fényképek kezelése, DVD-k készítése

Laptop

iLife – digitális fényképek kezelése, DVD-k készítése

Az Apple bemutatta az iPhoto, iTunes, iMovie és iDVD szoftvereit egységes rendszerbe foglaló iLife csomagot.

Az iLife jelenleg az egyetlen integrált termék, mely teljesen egységes, tökéletesen integrált keretbe foglalja a “digitális életstílus˝ négy fő szoftver-összetevőjét (a digitális fényképek, zenék és filmek kezelését, valamit a DVD-k készítését).

Az iLife tartalmazza az iPhoto, az iMovie, az iTunes és az iDVD legújabb változatait, kiegészítve azokat az új funkciókkal. Lehetővé válik például az iTunes zenei könyvtárában tárolt számok felhasználása iMovie porgrammal szerkesztett filmekben és iPhoto bemutatókban, vagy akár az éppen készülő, új DVD-film menüjében anélkül, hogy folyton oda-vissza kellene váltani több program között.

Az iLife csomagba épített, új iPhoto 2 változat önműködő képminőség-javító eszközöket tartalmaz, valamit fejlett archiváló szolgáltatásokat. Az új iMovie 3 változat kiváló minőségű, új hangeffekteket tartalmaz a hétszeres Oscar-díjas Gary Rydstrom-től (Skywalker Sound), új hangszerkesztő funkciókat és videoeffekteket kínál, valamint lehetőséget biztosít az iPhoto 2 albumban tárolt képekből pásztázó hatásokkal animált klip-részletek készítésére. A szintén a csomag részét képző iDVD 3 kiegészült 24 új, professzionális minőségű DVD-menü mintával és képes átvenni az iMovie 3 fejezet jelöléseit.

Az iLife csomag hamarosan előre telepítve lesz minden új Mac számítógépre. 2003. január 25-e után az iPhoto 2 és az iMovie 3 ingyen letölthető lesz az Apple kiszolgálóiról. A kereskedelmi forgalomra szánt iLife csomag várhatóan először 2003. februárjában kerül a viszonteladók üzleteibe. A 2003. január 7-e után még a teljes iLife nélkül értékesített Mac modellek tulajdonosai később kedvezményes áron juthatnak majd az iLife csomaghoz.



Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle