Connect with us

Hirdetés

technokrata

HP Presario 2100 – Intel, AMD processzorral egyaránt felszerelhető

Laptop

HP Presario 2100 – Intel, AMD processzorral egyaránt felszerelhető

Akár Celeron processzort, akár mobil Athlont szeretne a vásárló Presario 2100-as noteszgépébe, nem okoz gondot – a mobil számítógép kétféle konfigurációban is megvásárolható.

Kereken 1000 dollárba kerül a mobil Athlon XP 1600+ processzorral bíró változat (de akár 2200+-os CPU-t is képes fogadni). Ez két darab 128 MB-os DDR SDRAM modult, tehát összesen 256 MB-nyi operatív tárat tartalmaz. Alaphelyzetben háttértárként egy 30 GB kapacitású merevlemez áll rendelkezésre az adatok és a programok tárolására. Optikai meghajtója egy 8-szoros olvasási sebességre képes DVD-ROM. Az alapkonfiguráció nem tartalmaz beépített floppy meghajtót (ugyanakkor plusz 50 dollárért bele lehet rakatni a noteszgépbe).

Többi, hasonszőrű társával analóg módon rendelkezik egy beépített, 56 Kbps-os adatátviteli sebességre képes modemmel és egy 10/100-as Ethernet csatolóval is. Ez, valamint a két USB felel a külvilággal való kapcsolattartásért – a noteszgépet ráadásul IEEE 1394-re is felkészítették.

14,1 colos TFT LCD-jét integrált grafikus vezérlő (mely az operatív tárból jut – osztott – memóriához) szolgálja ki. A képet az árban benne foglaltatott plusz lítium-ion akkumulátor és a Windows XP Home változata teszi teljessé. A fele ekkora operatív tárral és Celeron processzorral rendelkező változat ára 950 dollár.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés