Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kazaa Lite 2.0.2: letöltés korlátok nélkül

Laptop

Kazaa Lite 2.0.2: letöltés korlátok nélkül

A Kazaa Media Desktop egyik legnagyobb, felhasználók által sérelmezett nyűgje a reklámok és spyware programok, melyek együtt érkeznek a népszerű file-cserélővel. Lelkes emberek egy csoportja ezen alkalmazás lecsupaszított, zavaró tényezők nélküli változatát fejleszti már egy ideje – ennek legújabb változata nemrég jelent meg.

A Napster bezárása után a file-cserélő szerepet a peer to peer hálózatra épülő Morpheus és Kazaa szoftverek vették át. Mindkettő rossz tulajdonsága, hogy olyan alkalmazásokat is tartalmaz, melyek a felhasználó gondtalan letöltését zavarhatják, sőt, akár adatait is kikémlelhetik. A rendszerbe beletapadó, idegesítő spyware-ek ellen persze lehet védekezni, s különböző programokkal (például az Ad-Aware-rel) el lehet távolítani, de egyszerűbb, ha rögtön olyan alkalmazást telepítünk, amely nem rendelkezik ilyen kémekkel. Pontosan erre készült a Kazaa Lite.

Jelenleg (nem is) kissé puritán a szoftver website-ja; s maga a program ugyan reklámmentes, de a weblap nem. Miután átverekedte magát a felhasználó a tonnányi popup ablakon (valamiből a fejlesztőknek is meg kell élnie), letölthető a 3 MB-nál kicsit hosszabb program.

Mit tud a Kazaa Lite? A már korábban említett reklám- és spyware mentességen kívül nem tölt be website-okat, mint a Kazaa. Nincsen zavaró bitráta megkötés (128 kilobitesnél jobb minőségű MP3-ak is letölthetők), és akár több felhasználósra is szabható a program a PseudoTrack eszközzel.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés