Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az IFS hadiipari szerződést írt alá

Laptop

Az IFS hadiipari szerződést írt alá

A BAE SYSTEMS-IFS hadiipari szerződést írt alá a General Dynamics United Kingdom Ltd.-vel.

A BAE SYSTEMS-IFS 10 millió angol font értékű szerződést írt alá IFS Applications rendszer szállítására, valamint bevezetési szolgáltatások nyújtására. A BAE SYSTEMS-IFS, a General Dynamics UK alvállalkozója a Brit Hadsereg számára fejlesztett BOWMAN Logistics Information System – röviden BLIS – (BOWMAN Logisztikai információs rendszer) létesítésében.

A BOWMAN program fogja kiváltani a Clansman Combat Net Radio (CNR) rendszert biztonsági hang- és adatátviteli rendszerrel. A BOWMAN fog harctéri kommunikációs szolgáltatásokat nyújtani a három brit fegyveres erő azon egységeinek, melyek részt vesznek a földi hadműveletekben, illetve közvetlen támogatást nyújtanak ezen hadműveletek számára. A csapatok szintjén az utasítás és ellenőrzés első számú eszköze lesz a földi csatákban, és valamennyi egység számára üzembe helyezésre kerül.

A BAE SYSTEMS-IFS BLIS rendszere tartalmazza az eszköz követés, konfiguráció menedzsment, karbantartás, utánrendelés funkciókat, valamint a használattal kapcsolatos információk összegyűjtésének lehetőségét. A rendszer lefedi a frontvonali javítások szervezését, melyek gyakran a hadműveletek közepette, illetve közelében történnek, valamint az üzemi javításokat és azután az eszközök hadműveleti színtérre való visszajuttatását.

A BAE SYSTEMS-IFS BLIS rendszerének innovatív fejlesztése biztosítja, hogy a felhasználó kihasználhassa az intuitív felhasználói felület előnyeit, melynek segítségével a BLIS folyamatok funkcionális működési szükségleteinek szervezését minimális bonyolultsággal lehet megoldani. A rendszer architektúrája csökkenti a sávszélességtől való függőséget, mivel a BLIS rossz minőségű kommunikációs csatornákon is képes működni, ugyanakkor minimalizálja a BOWMAN hálózaton belüli összetett adatbázis replikációk szükségességét. A rendszer önállóan is működtethető a mobil használathoz szükséges technológia és készülékek használatával.

A BLIS rendszer előzetes telepítése 2001 szeptemberében kezdődött, amikor a BAE SYSTEMS-IFS-t választották a General Dynamics UK Ltd. preferált beszállítójának.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés