Connect with us

technokrata

Az IFS hadiipari szerződést írt alá

Laptop

Az IFS hadiipari szerződést írt alá

A BAE SYSTEMS-IFS hadiipari szerződést írt alá a General Dynamics United Kingdom Ltd.-vel.

A BAE SYSTEMS-IFS 10 millió angol font értékű szerződést írt alá IFS Applications rendszer szállítására, valamint bevezetési szolgáltatások nyújtására. A BAE SYSTEMS-IFS, a General Dynamics UK alvállalkozója a Brit Hadsereg számára fejlesztett BOWMAN Logistics Information System – röviden BLIS – (BOWMAN Logisztikai információs rendszer) létesítésében.

A BOWMAN program fogja kiváltani a Clansman Combat Net Radio (CNR) rendszert biztonsági hang- és adatátviteli rendszerrel. A BOWMAN fog harctéri kommunikációs szolgáltatásokat nyújtani a három brit fegyveres erő azon egységeinek, melyek részt vesznek a földi hadműveletekben, illetve közvetlen támogatást nyújtanak ezen hadműveletek számára. A csapatok szintjén az utasítás és ellenőrzés első számú eszköze lesz a földi csatákban, és valamennyi egység számára üzembe helyezésre kerül.

A BAE SYSTEMS-IFS BLIS rendszere tartalmazza az eszköz követés, konfiguráció menedzsment, karbantartás, utánrendelés funkciókat, valamint a használattal kapcsolatos információk összegyűjtésének lehetőségét. A rendszer lefedi a frontvonali javítások szervezését, melyek gyakran a hadműveletek közepette, illetve közelében történnek, valamint az üzemi javításokat és azután az eszközök hadműveleti színtérre való visszajuttatását.

A BAE SYSTEMS-IFS BLIS rendszerének innovatív fejlesztése biztosítja, hogy a felhasználó kihasználhassa az intuitív felhasználói felület előnyeit, melynek segítségével a BLIS folyamatok funkcionális működési szükségleteinek szervezését minimális bonyolultsággal lehet megoldani. A rendszer architektúrája csökkenti a sávszélességtől való függőséget, mivel a BLIS rossz minőségű kommunikációs csatornákon is képes működni, ugyanakkor minimalizálja a BOWMAN hálózaton belüli összetett adatbázis replikációk szükségességét. A rendszer önállóan is működtethető a mobil használathoz szükséges technológia és készülékek használatával.

A BLIS rendszer előzetes telepítése 2001 szeptemberében kezdődött, amikor a BAE SYSTEMS-IFS-t választották a General Dynamics UK Ltd. preferált beszállítójának.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák