Connect with us

technokrata

Az ünnepek idején idén is ingyen telefonálhatnak a Monortel előfizetői

Laptop

Az ünnepek idején idén is ingyen telefonálhatnak a Monortel előfizetői

A Pest megye délkeleti részén, 43 településen szolgáltató Monor Telefon Társaság Rt. előfizetői az év végi ünnepek idején, karácsonykor Szenteste és Szilveszter napján az egész körzeten belül, korlátlanul, ingyenesen telefonálhatnak.

A Monortel előfizetőinek így a tavalyi évvégéhez hasonlóan idén sem kell a perceket számolgatniuk, amikor jókívánságaikat szeretnék elmondani ismerőseiknek, barátaiknak, szeretteiknek. A Monortel ezzel a meglepetéssel kívánja megköszönni előfizetőinek, hogy megtisztelték bizalmukkal és idén is előfizettek szolgáltatásaira.

Magyarország egyetlen egykörzetes, helyi koncessziós távközlési szolgáltatója, az elmúlt nyolc évben az egyik leggyorsabban fejlődő távbeszélő- és kábeltelevíziós cég úgy döntött, hogy hagyományos év végi nyereményjátéka mellett idén is ingyenes telefonálási lehetőséget biztosít előfizetői számára, a decemberi ünnepek idejére. A főváros déli peremén (a monori központú 29-es körzetben) 43 települést ellátó Monor Telefon Társaság (MTT) egyéni előfizetői 2002. december 24-én és december 31-én, a 29-es körzeten belül, mind helyben, mind pedig a települések között korlátozás nélkül, teljesen ingyenesen telefonálhatnak. Az MTT ebben az időszakban – a megadott napokon 0-tól 24 óráig – sem kapcsolási, sem percdíjat nem számít fel egyéni előfizetőinek. A 29-es körzetben élők így kényelmesen, a sietség kényszere és a percek számolgatása nélkül hívhatják körbe ismerőseiket, barátaikat és szeretteiket, kifejezve jókívánságaikat az ünnepek idején.

Hazánkban egyébként a Monortel volt az első telefontársaság, amely korlátlan, díjmentes helyi és közeli helyközi hívást lehetővé tevő díjcsomagokat vezetett be előfizetői számára, idén szeptemberben.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle