Connect with us

Az új Palm modellek már magyarul is tudnak

Laptop

Az új Palm modellek már magyarul is tudnak

Egy új ötletnek köszönhetően az új Palm gépeknek már nem lesz problémájuk a magyar betűkkel, sőt, az operációs rendszer üzeneteit is le lehet fordítani majd…

A MORAVIA Consulting és a Paragon Software (SHDD) bejelentette, hogy elvégezték a Palm operációs rendszer vezérelte új Tungsten T (Palm OS 5.0) és Zire tenyérgépek magyar honosítási munkálatainak első szakaszát, és hogy útjára bocsátják a Palm Zire magyar interfészének első változatát.

A Paragon Software (SHDD) a MORAVIA Consultinggal együttműködve sikeresen befejezte a Tungsten T alapfokú magyar nyelvi támogatottságát biztosító fejlesztések egy részét, és bejelentette a Palm OS 5.0-t támogató PiLoc első változatának, a PiLoc 3.0-nak az elkészültét. A PiLoc 3.0 a magyar nyelv használatát teszi lehetővé a Palm OS 5.0 minden alkalmazásában, az operációs rendszer angol nyelvű interfészén keresztül; a magyar betűkészlet megtalálható a beépített rendszerkarakterkészletben és a kijelzőn megjelenített billentyűkiosztásban; módosított Graffiti rendszere van a magyar betűk írására. A Tungsten T teljeskörű magyar honosítása a teljes interfészfordítással együtt nemsokára hozzáférhető lesz.

A Paragon Software (SHDD) és a MORAVIA Consulting valamennyi beépített Palm Zire alkalmazás interfészét is magyarra fordítja. A magyar PiLoc használatával, a Palm Zire tulajdonosok zavartalanul használhatják a magyar nyelvet, bármelyik alkalmazásban magyarul vihetik be az infomációkat, szerkeszthetnek, elmenthetnek, és szinkronizálhatnak magyar szövegeket az asztali PC-vel. Mi több, tartalmaz egy opcionális lehetőséget is, az operációs rendszer interfészének teljeskörű magyarra fordítását. Így tehát a PiLoc segítségével a Palm Zire tulajdonosok immár magyar nyelvi környezetben dolgozhatnak a géppel.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom