Connect with us

technokrata

CT-DECT DOBOZ – a gazdaságos digitális mini rádióhálózat

Laptop

CT-DECT DOBOZ – a gazdaságos digitális mini rádióhálózat

A CeoTonics DECT digitális mini rádióhálózat első magyarországi alkalmazása.

Alighogy befejeződött a CT-DECT rendszer sikeres próbaüzeme, Magyarországon elsők között került sor egy ilyen rendszer telepítésre, ipari alkalmazásra.

A CT-DECT DOBOZ rendszer az orosházi síküveg-gyárban került üzembe helyezésre. Az amerikai Guardian cég tulajdonban levő HUNGUARD Kft. float-üveg gyártósorán működő mini rádióhálózat segítségével egyszerre 12 dolgozó tudja összehangolni tevékenységét, a hengersor beállításának gyors és pontos műveleteket tevékenysége során, úgy hogy valamennyien egyszerre hallják egymás vezényszavait. A 12 duplex telefon zajvédő fültokba van építve, így a szükséges munkavédelmi követelményeknek is megfelel.

A CT-DECT DOBOZhoz vezetékes úton kapcsolódik a helyi PBX távbeszélő rendszer egyik előfizetői állomása, így a kommunikáció kiterjeszthető az üzem más területeire is” – mondta Horváth Gyula, a CeoTronics magyarországi képviseletének vezetője.

„A CT-DECT rendszert a cég németországi és magyarországi gyáraiban ez év nyarán szinte egyszerre vettük használatba. A telepítés és a begyakorlás szinte perceket vett igénybe. A rendszert naponta használjuk, és kifogástalanul működik” – mondta Bocskai Pál, az orosházi üzem termelésirányító mérnöke.

A németországi CEOTRONCS AG által kifejlesztett CT-DECT DOBOZ egy digitális, duplex, titkosított kommunikációs hálózat, emellett teljesen hordozható rendszer, amely nem igényel a telepítéshez szakembert, ráadásul néhány perc alatt üzembe helyezhető. Tizenkét résztvevőig alkalmazható, további analóg vagy digitális hálózatokhoz kapcsolható – mint például a TETRA, TETRAPOL, egy GSM, vagy egy telefonrendszer része -, első alkalommal biztosítja a felhasználóknak a kompatibilitást és az inter-operabilitást a különböző kommunikációs rendszerek között.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák