Connect with us

technokrata

Régi szünetmentes tápegységek – van jobb megoldás is a csere helyett!

Laptop

Régi szünetmentes tápegységek – van jobb megoldás is a csere helyett!

Az APC új Symmetra Tune-UPS programja lehetőséget nyújt a régi szünetmentes tápegységek generáljavítására és a kétéves gyári garancia felújítására.

Az American Power Conversion (APC) bejelentette új szolgáltatását, amely az egy- és háromfázisú, torony típusú Symmetra UPS-eket és a meghosszabbított futásidejű akkumulátorcsomagokat érinti. A program lehetőséget ad a végfelhasználóknak, hogy felújítsák meglévő APC Symmetra UPS egységeiket és egy Symmetra árának töredékéért a legújabb technológiájú szünetmentes rendszert üzemeltessenek.

Az új program azokra az APC Symmetra UPS-ekre vonatkozik, amelyek 3-6 évesek, s magában foglalja a régi modulok (tápegység, akkumulátor és vezérlőegységek) cseréjét vadonatúj alkatrészekre, a keret ventillátor cseréjét egy újra, az üzemeltetési hely, kábelek átvizsgálását, és az összes be- illetve kimenő csatlakozás ellenőrzését. A program résztvevői számára újraindul a kétéves gyári garancia is. Emellett az APC egy új Web/SNMP kártyát telepít, amely lehetővé teszi a berendezés teljes körű távoli felügyeletét, vezérlését és konfigurálását a nyitott szabványú protokollok révén – beleértve a HTTP-t, SNMP-t, és a telnetet. Elnyúló áramkiesés esetén a Web/SNMP kártya gyakorlatilag korlátlan számú PowerChute Network Shutdown alkalmazást futtató rendszer kényelmes leállítását teszi lehetővé, a hálózaton keresztül kiadott parancsok segítségével.

Végül, a Symmetra Tune-UPS magában foglalja a Symmetra külső LCD kijelzőjéhez – PowerView – tartozó segédprogram frissítését is. (A segédprogram a tápellátásra és az UPS-re vonatkozó valamennyi információt, mint például bemeneti feszültség, redundancia szintje, hőmérséklet és nedvességtartalom, a rendszergazda rendelkezésére bocsátja, igény szerint akár több nyelven is.)

Az új TUNE-UPS program lehetőséget teremt arra, hogy az ügyfelek a meglévő Symmetra egységeiket egy költséghatékony, áthidaló megoldással korszerűsítsék. Sőt, magában foglalja a hardver és a firmware frissítést, amelyet a garancia kiterjesztési programok nem biztosítanak.

Az APC Symmetra rendszere volt a világ első moduláris, redundáns, N+1 UPS-e. E moduláris architektúra alapot teremt olyan tápellátó N+rendszerek kiépítésére és skálázására, amelyek majdnem folyamatos rendelkezésre-állást biztosítanak, rugalmas installálási teljesítményhatárok mellett. Az APC Symmetra Power Array terméke integrált adatközpont-védelmet nyújt, beleértve a szükséges szoftvereket és kellékeket is, és biztosítja az adatközpont-védelem négy kritikus pillérét: redundancia, skálázhatóság, könnyű kezelhetőség és szervizelés. Az APC új Symmetra Tune-UPS programja jelenleg az úgynevezett EMEA régiókban (Európa, Közel-Kelet és Afrika) áll rendelkezésre.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák