Connect with us

technokrata

Dataplex: magyarországi kapu az AT&T globális adathálózatához

Laptop

Dataplex: magyarországi kapu az AT&T globális adathálózatához

Egymillió USA dollár értékű adatkommunikációs eszközök a Dataplex központban.

Egymillió USA dollár értékben helyezett el hálózati adatkommunikációs eszközöket az AT&T Global Network Services Hungary a Dataplex budapesti nagybiztonságú infokommunikációs központjában – jelentette be hétfőn Debreceni Csaba, az AT&T Hungary és Felsmann Balázs, a Dataplex Telekommunikációs Kft. ügyvezető igazgatója, a Béres Befektetési Rt. Igazgatóságának tagja.

„Az AT&T kiépítés alatt álló globális hálózatához való magyarországi csatlakozás első kapuját a Dataplexnél hoztuk létre. Egyelőre ugyanis csak a budapesti létesítmény képes biztosítani azokat a szükséges és elégséges feltételeket, amelyeket a világszerte azonosan magas minőségű hálózat bizton-sági és műszaki szempontból megkövetel. Rendkívüli fontosságot tulajdonítunk szolgáltatásaink folyamatos és megbízható működésének, amelyhez elengedhetetlen az a – legmagasabb szintet képviselő – technika és biztonság, melyet a Dataplex garantál a számunkra” – hangsúlyozta Debreceni Csaba hozzátéve, hogy a döntésnél szerepet játszott az a körülmény is, hogy a Dataplex szolgáltató-független infokommunikációs infrastruktúra szolgáltató.

Az AT&T a Dataplex nagybiztonságú létesítményében a többi között 32 db, egyenként 150 Mbit sebességű slotot és más berendezéseket telepített. Ezek révén kívánja biztosítani a versenyképes adatforgalmazást Budapestről a globális hálózat bármely végpontjára.

Felsmann Balázs, a Dataplex Telekommunikációs Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: „A Dataplex arra törekszik, hogy 8000 m² területű, az országban a legnagyobb és legfejlettebb nagybiztonságú adatközpontjával hozzájáruljon Magyarországnak a világ üzleti vérkeringésébe való bekapcsolódása felgyorsításába. Minden segítséget megadunk ügyfeleiknek, így az AT&T Hungary-nek is ahhoz, hogy ez a folyamat zökkenőmentes legyen”.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle