Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adobe: automatizált, egyszerűsödő űrlap- és dokumentum-kezelés

Laptop

Adobe: automatizált, egyszerűsödő űrlap- és dokumentum-kezelés

Az Adobe Acrobatra, és Adobe PDF-re épülő új kiszolgáló termékekkel a szervezetek csökkenthetik a dokumentumok előállítási költségeit.

Az Adobe Systems bejelentette új kiszolgáló termékeit, amelyek automatizálják a vállalatok dokumentum és űrlapkezelési folyamatait. Az Adobe Document Server, és az Adobe Document Server for Reader Extensions segítségével a vállalatok a dokumentumkezelő munkafolyamatba integrálhatják a céges alkalmazásokat, javíthatják a dokumentumok előállítását, és támogathatják a folyamatszervezést.

Az Adobe Document Server és Document Server for Reader Extensions az Adobe Acrobat és az Adobe Portable Document Format (PDF) technológia alkalmazásával válaszol a nemzetközi vállalatok és a kormányzati szervek által támasztott igényekre. A kiszolgáló termékek az Adobe által forgalmazott csaknem félmilliárdnyi ingyenes Acrobat Readerrel együtt olyan platformot biztosítanak a vállalatok számára, amellyel biztonságos dokumentumokon keresztül hálózati, és hálózat nélküli környezetben is együttműködhetnek ügyfeleikkel és partnereikkel.

Az Adobe Document Serverrel az ügyfelek különböző adatforrásokból összeválogatott Adobe PDF file-okból készíthetnek dokumentumokat, így például műszaki kézikönyveket, elektronikus űrlapokat, szerződéseket, üzleti jelentéseket, és számlákat. A program segítségével a vállalatok meglévő vállalatirányítási (ERP), ügyfélkapcsolati (CRM) és tartalomkezelő (CMS) rendszerekhez, dokumentumkezelő rendszerekhez, és ipari szabvány adatbázisokhoz kapcsolódhatnak, hogy gyorsan állítsanak elő PDF formátumban üzleti kiadványokat. Az Adobe Document Server XML parancsokat is fogad, és támogatja az Extensible Style Language Formatting Objects (XSL-FO) ipari szabványt, amely azt írja le, hogy egy-egy médiához hogyan kell az XML dokumentumokat megformázni.

Az Adobe Document Server for Reader Extensions lehetővé teszi a vállalkozások és a kormányzati szervek számára, hogy felhasználói jogosultságokat rendeljenek az Adobe PDF dokumentumokhoz. A jogosultság kiosztását követően az ingyenes Adobe Acrobat Reader program 5.1 verziót használók képesek elmenteni, kitölteni, és továbbítani a PDF űrlapokat, az észrevételekre vagy kérdésekre elektronikus megjegyzéseket tenni, illetve a kitöltött űrlapokat digitális aláírással ellátni. Ezeket a szolgáltatásokat korábban csak a teljes Adobe Acrobat 5.0 programban lehetett igénybe venni.

Az Adobe kiszolgáló termékek beszerezhetőek közvetlenül az Adobe-tól, vagy a hivatalos Adobe vállalati licenc központoktól és a hivatalos értéknövelt viszonteladóktól (VAR), illetve a rendszerintegrátoroktól.

Az Acrobat Reader 5.1 verzió ingyenesen hozzáférhető angol nyelven Windows 98 Second Edition, Windows Millennium Edition, 5-ös vagy 6-os szervizcsomaggal telepített Windows NT 4.0, Windows 2000, Windows XP Professional és Home, és Mac OS 9.1 és 10.1 operációs rendszerre.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés