Connect with us

Hirdetés

technokrata

CA és West McLaren Mercedes – a Forma 1-es versenyautók és operációs rendszereik

Laptop

CA és West McLaren Mercedes – a Forma 1-es versenyautók és operációs rendszereik

A Computer Associates és a Forma 1-es West McLaren Mercedes csapat kiszélesítette technológiai szövetségét azzal a céllal, hogy tovább fokozzák a csapat teljesítményét a versenyeken.

A megállapodás szerint a Computer Associates (CA) a McLaren számára olyan technikát biztosít, amely a létfontosságú informatikai rendszereket védi. A magas fokú rendelkezésre állást nyújtó BrightStor program folyamatos hozzáférést biztosít a kocsik és a boxok között élesben folyó telemetriai adatátvitelhez, de a Forma 1-es teszteken és versenyeken a McLaren kiszolgálóit is védi az operációs rendszer, vagy más programok összeomlásától.

A telemetrikus rendszer segítségével a Forma 1-es mérnökök valós időben elemezhetik az adatokat, a frissített paramétereket menet közben áttölthetik az autókra, és visszajelezhetnek a pilótáknak, hogy a pályán a lehető legjobb teljesítményt érhessék el.
Az így kiszélesített együttműködési szövetséggel a szponzorálás a jövőben még többet fog jelenteni egy szokványos marketing kapcsolatnál, mivel a CA elengedhetetlenül fontos technológiát szállít a West McLaren Mercedes csapatnak.

“A Forma 1 a legjobb tesztpálya a Computer Associates-hez hasonló vállalatok számára, mert technika fejlődésével a határok mindig tovább tolódnak. Biztos vagyok abban, hogy ez csak a kezdete azoknak a lehetőségeknek, amelyeket csapatunk ettől az együttműködéstől kaphat.” – mondta Ron Dennis, a TAG McLaren Csoport Elnök-vezérigazgatója.

A McLaren a CA átfogó vírusirtó megoldását, az eTrust Antivirus-t is alkalmazni fogja, hogy a csapat munkaállomásait teljes körű védelemmel lássa el a vírusok és más biztonsági kockázatokkal szemben. A megoldás a McLaren Mercedes számára kevesebb vírusfertőzést, automatikus frissítéseket és egyszerűbb menedzselést biztosít.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés