Connect with us

technokrata

Adobe Graphics Server 2.0 – kiváló minőségű képek

Laptop

Adobe Graphics Server 2.0 – kiváló minőségű képek

Az Adobe Systems megkezdte az Adobe Graphics Server grafikus és képalkotó kiszolgáló program legújabb, 2.0 verziójának szállítását. A szoftver kiváló minőségű képek elkészítését, frissítését, és újrafelhasználását teszi lehetővé különféle médiákon.

Az Adobe Graphics Servert webes és vegyes média munkafolyamatokban való felhasználásra szánták, miközben megfelel a tartalomkezelő, az eszközkezelő, és a nyomdai előkészítő rendszerek által támasztott követelményeknek. A program elnyerte a szakma vezető integrátorainak, és partnereinek, köztük az Artesia, a Burntsand, a Context Media, a Documentum, a MediaBin, a NetXposure, a North Plains és a WebWare támogatását is. A nyílt szabványokat és API-kat támogató Adobe Graphics Server a BEA, az IBM, az iPlanet és az Oracle főbb alkalmazás kiszolgálóin fut.

A vállalkozások az Adobe Photoshop, Illustrator és GoLive programokkal új sablonokat készíthetnek, amelyeket az Adobe Graphics Serverrel automatikusan frissíthetnek. A többi Adobe alkalmazással, és file-formátummal való szoros integrációval lehetővé válik, hogy azok a vállalatok, amelyeknél a webes és nyomdai munkafolyamatok bonyolultak, hatékony eljárást vezessenek be a testre szabott képek több féle formátumban történő készítésére, automatizálására és közzétételére.

Az Adobe Graphics Server új lehetőségei közé tartozik az erőteljes Encapsulated PostScript (EPS), és az Adobe Portable Document Format (PDF) támogatás; az SVG (Scalable Vector Graphics) file-ok Adobe PDF konverziója; a képi metaadatok, és az Adobe Photoshop natív file-jainak illetve motorjának javított támogatása; a CMYK képfeldolgozás; és a vágógörbék támogatása.

Az Adobe Graphics Server 2.0 beszerezhető közvetlenül az Adobe-tól, vagy a hivatalos Adobe vállalati licenc központoktól és a hivatalos értéknövelt viszonteladóktól (VAR) illetve a rendszerintegrátoroktól. Ezen túl az Adobe Graphics Server 2.0 verziója a Documentummal, és a MediaBinnel kötött OEM megállapodás részeként a Media Services illetve a Brand Asset Management termékekkel együtt kerül forgalomba.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle