Connect with us

A SUN tovább csökkenti az adatközpontok költségeit és növeli rugalmasságukat

Laptop

A SUN tovább csökkenti az adatközpontok költségeit és növeli rugalmasságukat

A Capacity on Demand 2.0 továbbfejlesztett funkciói csökkentik a SUN Fire Midframe és felsőkategóriás szerverek beszerzési költségeit.

A SUN Microsystems által bemutatott Capacity on Demand 2.0 nagymértékben csökkenti a rendszerek beszerzési költségeit, ugyanakkor megnöveli az adatközpontok méretezhetőségét és rugalmasságát. A SUN Fire Midframe és felsőkategóriás rendszerek immár megvásárolhatók úgy, hogy ha a felhasználói igények nőnek, azonnal, egyszerűen és kis lépésekben – akár egyetlen processzoronként is – növelhető legyen a kapacitásuk. Szemben a versenytársakkal, akik extra díjat számítanak fel a hasonló funkciókért, a SUN a COD 2.0 rugalmasságát további költségektől mentesen kínálja.

A COD 2.0 a SUN Fire Link belső kapcsolati rendszerrel együtt debütált. A SUN szándéka, hogy támogassa vásárlóit a bonyolultság csökkentésében, az erőforrások maximális kihasználásában és az informatikai infrastruktúra hatékony felügyeletében az egyre inkább virtualizálttá váló adatközpontokban.

A COD 2.0-vel a SUN népszerű, ám korábban csak a SUN Enterprise 10000 szervereken elérhető vállalati funkcióját elérhetővé teszi az UltraSPARC III alapú SUN Fire 3800, illetve SUN Fire 15K szervereken is. A vásárlók SUN Fire rendszereik processzor- és memória-erőforrásait vásárláskor telepíthetik, de fizetniük csak akkor kell értük, ha ténylegesen felhasználják őket. A COD 2.0 önfigyelő funkciói feleslegessé teszik a távoli rendszerfelügyeletet és használat-kimutatásokat.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom