Connect with us

technokrata

NetTracker: webforgalom elemző szoftver már itthon is

Laptop

NetTracker: webforgalom elemző szoftver már itthon is

A WebBusiness lett az 1996-ban alapított amerikai Sane Solutions webforgalom elemző szoftverének, a NetTrackernek kizárólagos magyarországi disztribútora.

A NetTracker árkategóriájában a versenytársaknál részletesebb és dinamikusabb elemzési lehetőségeket nyújt. Segítségével megismerhetjük weboldalunk látogatóinak egyéni útvonalát, mérhetjük a site oldalainak válaszidejét, az oldalletöltéseket. A NetTracker különbséget tesz új, visszatérő és egyedi látogatók között. A részletes jelentések alapján weboldalunk látogatóit tevékenységük és a megtekintett tartalom alapján is szegmentálhatjuk, a jelentésekhez igény szerint további szűrőket alkalmazhatunk, illetve mérhetjük bannerkampányainak hatékonyságát is.

A NetTracker három verzióban áll a felhasználók rendelkezésére: míg a Professional kis és közepes forgalmú website-ok számára ideális, az Enterprise már több website analizálását is lehetővé teszi, így tökéletes megoldás egyetemek és egyéb szervezetek számára. Az eBusine ss verzió a nagy forgalmat bonyolító, naponta több mint 200 MG logfile adatot generáló website-okkal is megbirkózik.

A Sane Solutions szoftvereit használja többek között a Hewlett-Packard, Harvard University, Time Inc., Lockhead Martin, US Postal Service.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle