Connect with us

technokrata

Új HP mobil digitális kivetítők világjárók részére

Laptop

Új HP mobil digitális kivetítők világjárók részére

A PDA-k, iPAQ zsebszámítógépek és noteszgépek után itt a HP digitális projektora.

[sajtóközlemény] A HP új, xb31 és sb21 márkajelű digitális projektorai minden körülmények között biztosítják a színvonalas prezentációhoz elengedhetetlen, ragyogó, éles és tiszta képet. Az egyszerűen használható, pehelysúlyú modellekkel (xb31: 1,5 kg, sb21: 1 kg) stresszmentes, professzionális bemutatók rendezhetők.

A HP a fentiek mellett három új Compaq iPAQ projektorral (MP1200, MP3800 és MP4800) is megjelenik a piacon. Ezek a megfizethető árú, rendkívül jól hordozható eszközök sokféle vállalati környezetben lehetővé teszik a profi képminőség elérését. Az iPAQ MP1200 megfizethető áron nyújt kimagasló képminőséget, az iPAQ MP3800 pedig a hordozhatóság és a teljesítmény egyensúlyát testesíti meg. A szegmens egyik legnagyobb teljesítményű mikroprojektorának számító iPAQ MP4800 a teljes méretű, nagy fényerős projektorok méretének és árának töredéke mellett biztosít rendkívüli fényerőt és magas szintű prezentációs képességeket.

Kategóriájában páratlan technológia

Modern technológiai hátterüknek köszönhetően az xb31 és az sb21 digitális projektorok kiváló minőséget képviselnek a mobil szakembereknek szánt projektorok szegmensében.

A kategóriájában egyedülálló fényerőt nyújtó, 1500 lumenes HP Digital Projector xb31 teljesítménye és funkcionalitása minden környezetben jól kihasználható. A mindössze 1 kg súlyú HP Digital Projector sb21 az 1000 lumenes kategória legkönnyebb modellje. Mindkét termék a Texas Instrument digitális fényfeldolgozási technológiájára épül és egyedülálló, 1800:1 kontrasztarányt nyújt a mélyfekete tónusok és más gazdag színárnyalatok megjelenítéséhez.

A világjárók részére tervezett új projektorok a PAL, az NTSC és a SECAM videóformátumok mindegyikét támogatják. Az osztott csatlakozókábelek Észak-Amerika, Európa, Ázsia Csendes-óceáni régiója és Latin-Amerika valamennyi elterjedt regionális szabványával kompatibilisek. A projektor összes funkciójának kezelésére képes, egyszerűen használható vezeték nélküli távvezérlőt felhasználóbarát kiegészítő gombok és lézeres mutatóeszköz teszi egyedülállóan alkalmassá a mobil szakemberek munkájának segítésére.

Jelenleg a Compaq iPAQ MP3800 az ágazat legnagyobb teljesítményű, vezetői felhasználásra szánt mobil projektora. A mindössze 1,6 kg súlyú eszköz 1300 lumenes fényerővel rendelkezik. A Texas Instrument digitális fényfeldolgozó technológiájára épülő, 800:1 kontrasztarányt és XGA felbontást kínáló eszköz tökéletes élességet biztosít a vállalati prezentációk megjelenítéséhez.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák