Connect with us

Új HP LaserJet nyomtatók: áttörés a középkategóriában

Laptop

Új HP LaserJet nyomtatók: áttörés a középkategóriában

Az új LaserJet 4200 és 4300 modellek kategóriájukban egyedülálló teljesítményt és szolgáltatásokat kínálnak, az eddiginél is kedvezőbb áron.

[sajtóközlemény] A Hewlett-Packard bejelentette két új középkategóriás monokróm lézernyomtató-családját, a HP LaserJet 4200 és 4300 sorozatokat. Az új nyomtatók a közkedvelt HP LaserJet 4100 sorozatnál megismert szolgáltatások minden jó tulajdonságát megőrizték, ám a munkacsoportos nyomtatók felhasználói számára leglényegesebb pontokon jelentős fejlesztések történtek.

Az új nyomtatók lényegesen gyorsabbak elődjüknél, percenként akár 43 oldal (LaserJet 4300 sorozat) előállítására is képesek. Számos új, rugalmas papírkezelési opcióval is rendelhetők, többek között akár 1500 lapos adagolóval vagy a kategóriában egyedülálló tűzőgépes lerakóval. A HP LaserJet 4200 és 4300 sorozatok tagjai 12.000 és 18.000 oldal kapacitású festékkazettáikkal jóval kedvezőbb lapköltséget biztosítanak.

A ˝nagy előd˝ HP LaserJet 4100mfp középkategóriás többfunkciós lézernyomtató továbbra is megvásárolható – méghozzá az eddigieknél sokkal kedvezőbb áron, ajándék fax-modullal.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom