Connect with us

technokrata

Borland InterBase 7 – gyors, rugalmas, és megfizethető üzembe helyezési megoldás

Laptop

Borland InterBase 7 – gyors, rugalmas, és megfizethető üzembe helyezési megoldás

A Borland nagyteljesítményű, beágyazott adatbázisa meggyorsítja az alkalmazásfejlesztés életciklusát – emellett alig igényel adminisztrátori beavatkozást, így a költségeket is csökkenti.

Az InterBase 7, amelyet a felhasználók széles körben használnak a bonyolult hálózatos üzleti alkalmazásokhoz a pénzügyi, orvosi és szállítási szektorban, jelentősen csökkenti az alkalmazások több platformos fejlesztéséhez, üzembe helyezéséhez, és karbantartásához szükséges időt. Az InterBase, ez a rendkívül megbízható üzembe helyezési adatbázis, amely több Fortune 500 vállalat igényeit elégíti ki, világszerte több mint egymillió felhasználó munkáját könnyíti meg.

A beágyazott alkalmazások széles tárházához használható InterBase 7 támogatja a gyors és többfelhasználós teljesítményt kínáló üzleti kritikus szoftverfejlesztést.

Néhány új funkció

– többprocesszoros támogatás, amely jobb sebességet és teljesítményt eredményez
– kapcsolat nyomon követés, amely jobb fejlesztői hatékonyságot tesz lehetővé, mivel megkönnyíti a kapcsolatok, tranzakciók és lekérdezések nyomon követését és vezérlését
– 4-es típusú JDBC driver, amely megkönnyíti az alkalmazás adminisztrátorok számára az üzembe helyezést.

Az InterBase 7-ről

A Borland InterBase 7 nagyteljesítményű, keresztplatformos, beágyazott adatbázis, amely az egyszerű telepítést, összeomlás utáni önműködő visszaállítást, és minimális karbantartási igényt kínál nagyszámú osztott felhasználót kiszolgáló, nagyteljesítményű, üzleti kritikus alkalmazásokhoz. Az InterBase aktív adatbázis olyan funkciókat kínál, mint a levédett eseményekhez kapcsolódó riasztások, tárolt eljárások, eseménykapcsolók, felhasználók által definiált funkciók (UDF) és Binary Large Object (Blob) szűrők.

Az InterBase adatbázisban használt többgenerációs architektúrának köszönhetően megnő az adatok rendelkezésre állása, így az egyidejű, sokáig tartó, döntéstámogató tranzakciók kezelése során jobb teljesítményt nyújt a többi adatbázisnál. Teljesítménye, egyszerű használata, a Windows, Linux, és Solaris platformok – valamint olyan fejlesztői környezetek, mint a Borland Delphi, Kylix és egyebek – támogatása teszik az InterBase 7-et a fejlesztők kedvencévé és a vállalatok alacsony költségű megoldásává.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle