Connect with us

Scala: autók és a számítástechnika

Laptop

Scala: autók és a számítástechnika

A Scala Business Solutions magyarországi leányvállalata és a finn Automaster Oy disztribútori megállapodást írtak alá, amelynek értelmében a Scala implementálja és supportálja az Automaster márkakereskedés-felügyeleti rendszerét Magyarországon.

[Sajtóközlemény] A Scala a saját ERP rendszeréhez illesztette az AutoMaster szoftvert, ezáltal lehetővé tette, hogy gépjármű-forgalmazók, -importőrök és szervizhálózatok teljes üzleti folyamataikat lefedhessék a két rendszer együttesével.

A Scala azzal, hogy a gépjárműipar felé is kínál megoldást, tovább erősíti jelenlétét a vertikális alkalmazások piacán. A Scala már jelen van az építőiparban a Scala Épszer nevű alkalmazással, a gyógyszeriparban a Scala Pharma, a szállodaiparban pedig a Scala Hospitality rendszerrel. A Novodatával létrejött partneri együttműködés eredményeképpen pedig a magyarországi kiskereskedelem számára kínál megoldást az ERP rendszer és a pénztárgépek integrálásával.

„A megállapodás jelentős lépés a Scala vertikális piaci stratégiájában,” mondta Kiss Judit, a Scala ECE Hungary ügyvezető igazgatója. „Ezen túlmenően a megállapodás jó hír az egyre erősödő magyar autókereskedelem számára is. Az AutoMaster szoftver illesztése a Scala már bevált funkcionalitással bíró ERP rendszeréhez lehetőséget biztosít az iparág cégeinek üzleti folyamataik teljes körű lefedéséhez.”

Az Automaster, amely a Fujitsu vállalatcsoport része, 1983 óta fejleszt a gépjármű-kereskedelem számára informatikai rendszereket. A rugalmas rendszer kompatibilis számos gyártó és alkatrész-beszállító rendszerével, skálázható, azaz több száz felhasználó számára is használható, amely ideálissá teszi a rendszert kisebb cégek és nagy, multinacionális vállalatok számára, több telephellyel rendelkező kereskedések és raktárak számára is.

„Örömmel üdvözöljük a Scalát a csapatban,” – mondta Christer Blomberg, az Automaster Partner Business Managere. „A lokalizált funkcionalitás kialakításával, valamint az ERP rendszerhez történt illesztéssel a Scalával együtt olyan alkalmazást tudunk kínálni a helyi piacnak, amely tökéletesen adaptált a helyi követelményekre.”

Az AutoMaster szoftver moduláris felépítésű rendszer, amely 4 fő modult tartalmaz:
– Az Automaster CRM modul számos funkcióval támogatja az új vagy a használt gépjármű értékesítését. A modul segítségével többek között részletes ajánlat készíthető a vevő számára, különböző fizetési konstrukciók állíthatók össze.
– Az AutoMaster Járművek modul amellett, hogy a Customer Relationship Management modulban készített ajánlatokat automatikusan szerződésekké alakítja és elkészíti a gépjárműhöz szükséges okmányokat, nyilvántartja a raktárkészletet, statisztikákat és jelentéseket is készít.
– Az AutoMaster Alkatrészek modul széleskörű, modell-specifikus alkatrész-nyilvántartási lehetőséget kínál, összehangolja a beszerzéseket és az igényeket. A modul együttműködik a vonalkód rendszerekkel is.
– Az AutoMaster Szerviz modul segítséget nyújt a szervizben folyó munka aktuális követéséhez, az árkalkuláció elkészítéséhez, s az adott gépjármű szerviztörténetének nyilvántartásához.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom