Connect with us

technokrata

ASUS L3500Tp – nagy teljesítményű noteszgép 15 colos kijelzővel

Laptop

ASUS L3500Tp – nagy teljesítményű noteszgép 15 colos kijelzővel

Az asztali P4-es processzorral rendelkező ASUS L3500Tp többi társánál nagyobb kijelzővel dicsekedhet.

A noteszgép lelke egy 2,4 GHz-es, asztali számítógépekbe szánt Pentium 4 processzor. Operatív tára 256 MB DDR266 SDRAM (1024 MB-ig bővíthető), a háttértár szerepét pedig egy 40 GB-os merevlemez tölti be. Természetesen akkor sincs gond, ha már kezd szűkké válni a hely, hiszen a beépített kombinált DVD/CD-RW meghajtó (8x8x4x24) gondoskodik az adatok archiválásáról.

Intel processzoros társaihoz hasonlóan ebbe a noteszgépbe is egy SIS650-es chipkészlettel bíró alaplap került, amin egy integrált modem is megtalálható. Az XGA felbontásra képes, 15 colos TFT kijelzővel ellátott ASUS L3500Tp emellett rendelkezik még egy hálózati és egy hangkártyával is.

A mobil számítógép perifériáival és az egyéb külső eszközökkel képes kapcsolatot fenntartani, mégpedig a következőképpen: 2 darab FireWire (IEEE1934), 2 darab 2.0-s USB port, egy soros és egy párhuzamos port, egy PS/2-es valamint egy infraport került a noteszgépbe. Emellett rendelkezik még egy PortBar-II csatlakozóval és dupla PCMCIA bővítőhellyel is.

A lítium-ionos akkumulátorról működő eszköz igény szerint magyar billentyűzettel is megvásárolható a hivatalos viszonteladóknál.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle