Connect with us

Hirdetés

technokrata

ICON: Európa egyik leggyorsabban fejlődő cége

Laptop

ICON: Európa egyik leggyorsabban fejlődő cége

A korábbi évek regionális elismerései után az ICON Számítástechnikai Rt. az idén első alkalommal került fel a Deloitte & Touche cég által összeállított, Európa 500 leggyorsabban fejlődő technológiai vállalatát felsoroló “2002. European Technology FAST 500” listára.

Az ICON-t az elmúlt évek során elért sikeres üzleti eredményeinek köszönhetően a Deloitte & Touche cég idén nemcsak regionális, hanem európai szinten is rangsorolta. Ennek eredményeként az ICON első ízben került fel az 500 leggyorsabban fejlődő, vezető európai technológiai vállalatot felsoroló “2002. European Technology FAST 500” listára.

A cég teljesítményének értékelése az elmúlt 3 év árbevétel és növekedési adatainak alapján történt. Az ICON forgalma 2000-ben 74%-os növekedést követően 2,4 milliárd forint (9,6 millió dollár), 2001-ben 63%-os növekedéssel 3,92 milliárd forint (15,7 millió dollár) volt.

A FAST 500 listára olyan önállóan működő, technológiai vállalatok kerülhettek fel, amelyeknek székhelye Európa valamely országában található, legalább 3 éve működnek és árbevételük az első vizsgált évben meghaladta az 50.000 eurót, s üzleti tevékenységük fókuszában egyedi rendszerek, illetve technológiák fejlesztése vagy gyártása áll.

A “2002. European Technology FAST 500” program díjkiosztójára 2002. december 2-án Londonban kerül sor a “Financial Times World Telecommunications” konferencia keretében.

Tóth István, az ICON ügyvezetője az esemény kapcsán fontosnak tartotta megemlíteni: “Olyan időszakban vívtuk ki ezt az elismerést, amikor az IT szektorban komoly lassulási tendenciák mutatkoztak. Nagyon nagy elismerésnek tekintjük, hogy 100%-os magyar tulajdonú vállalatként bekerültünk az európai elit mezőnyébe. Az Európai Uniós csatlakozásunk előtt ezek fontos eredmények Magyarország számára is. 140 munkatársunk számára komoly elismerés és biztatás, hogy működésünk 15. évében, több milliárdos forgalom mellett is képesek vagyunk a fiatal, európai cégekkel lépést tartani a növekedésben.”



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés