Connect with us

technokrata

Üzleti Etikai Díjat nyert a Siemens Rt.

Laptop

Üzleti Etikai Díjat nyert a Siemens Rt.

A Siemens Rt. a multinacionális vállalatok kategóriában vitte el a 2002. évi trófeát, a hazai kisvállalatok kategóriában pedig a KÜRT győzött.

„Az év vállalati adományozója 2000” után az idei évben a Siemens Rt. újabb díjat vehetett át: az Üzleti Etikai Díjat, amelyet a multinacionális vállalatok kategóriájában nyert el.

A díjat 2002. november 13-án az „E-Magyarország, E-kormányzat” konferencia estélyén, az üzleti élet jelentős képviselői előtt dr. Beke-Martos Gábor, a Siemens Rt. gazdasági-pénzügyi igazgatója vette át.

A Budapest Klub által adományozott Üzleti Etikai Díjat a Siemens az alkalmazottakkal és a környezettel szemben, valamint üzleti élet terén tanúsított kimagasló színvonalú etikus magatartása alapján érdemelte ki.

Az Üzleti Etikai Díjat a Budapest Klub harmadik alkalommal ítélte oda, és azzal a céllal hozta létre, hogy évente három, magyarországi székhelyű céget díjazzon, melyek működése a Budapest Klub Alapítvány kuratóriuma által felállított feltételeknek megfelel: azaz a cég kimagaslóan etikus magatartást tanúsít alkalmazottai, üzletfelei és a környezet iránt egyaránt. Az alkalmazottakkal kapcsolatos etikus magatartás többek között azt jelenti, hogy a vállalat kellemes munkahelyi légkört teremt, és etikus gondolkodásmódra ösztönöz.

A magyarországi díjátadással egy időben a világ számos országában kerül sor hasonló, Üzleti Etikai Díjak odaítélésére, itthon ez a Budapest Klub kezdeményezésében zajlik. A Budapest Klub nemzetközi nonprofit szervezet, melynek célja egy újfajta tudatosság kialakítása; a felelősségteljes gondolkodás és magatartás elterjesztése az élet minden területén, így a gazdaságban is.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle