Connect with us

technokrata

SAP tanúsítvány a BMC Software-nek

Laptop

SAP tanúsítvány a BMC Software-nek

A BMC Software bejelentette, hogy a Control-M ütemezési megoldása elsőként kapott tanúsítványt az SAP-tól arról, hogy megfelel az SAP új ütemezési szabványának.

Az SAP AG-vel együttműködve a BMC újraértelmezte és kialakította az SAP megoldások számára az új munka-ütemezési szabványt, ami az új Control-M for SAP kifejlesztéséhez vezetett. Ez a megoldás annak az együttműködési megállapodásnak az eredménye, amelyet a BMC Software és az SAP AG tavaly februárban írt alá a közös fejlesztésekről. Az új Control-M megoldást itthon először november 28-án mutatják be a cégek közös (BMC Magyarország, SAP és
T-Systems) konferenciáján a Hotel Intercontinentalban.

A BMC bizonyítványa azt ismeri el, hogy a Control-M zökkenőmentes összekapcsolása a – háttérmunkát végző, külső – interfésszel az SAP környezethez (XPB2.0) tökéletesen alkalmazkodik, és az adatfeldolgozások ütemezése hatékonyabbá vált. A megújult Control-M az első és egyetlen, tanúsítvánnyal rendelkező megoldás, amely gördülékeny üzletmenetet biztosít az SAP ügyfelei számára. Az új eljárás a korábbinál lényegesen automatizáltabb módszer, mert lehetővé teszi, hogy az SAP megoldások adminisztrátorai a párhuzamos munkafolyamatokat nagytömegben is felügyelhessék.

A feladatok egyidejű nyomon követése hármas sikerrel kecsegtet:
– az üzleti projekteket pontosan be lehet fejezni
– fontossági sorrendet lehet felállítani a munkák között (amivel az adminisztrátorok ellenőrizhetik az eseményeket és a bejövő váratlan feladatokat, s elkerülhetik a túlterheléseket)
– az automatizálás miatt az adminisztrátorok közben egyéb
feladatokra is összpontosíthatnak

˝Létfontosságú számunkra, hogy fokozottan ellenőrizhessük a kötegelt feldolgozásokat˝ – mondta Hartmut Link, a Lufthansa Systems ütemezési igazgatója. ˝Az SAP megoldásokból álló környezetben létrejövő munkák teljes felügyelete a BMC eljárásával lehetővé teszi, hogy az adminisztrátorok egyéb feladatokra összpontosítsanak, de egyben csökkenti belső feldolgozásaink költségét is.˝

A BMC Magyarország, az SAP Magyarország, a T-Systems Unisoftware konferenciája 2002. november 28-án a Hotel Intercontinental Duna termében kerül megrendezésre. Témája: az SAP rendszerek üzemeltetésének és működtetésének hatékonyabbá és biztonságosabbá tételének lehetőségei.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák