Connect with us

Hirdetés

technokrata

A leggyorsabb színes nyomtató

Laptop

A leggyorsabb színes nyomtató

A Xerox bemutatta a ma létező leggyorsabb színes nyomtatót munkacsoportok számára, amely egymenetes technológiájával a színes nyomatot egyetlen munkamenetben jeleníti meg a hordozón.

[sajtóközlemény] A hagyományos színes nyomtatók e kategóriája a fenti teljesítményhez négy menetet igényel. A Xerox Phaser 7300 percenként 30 színes oldalt, az üzleti felhasználók számára – kiváló képminőséggel – 37 fekete-fehér oldalt nyomtat ki.

A Phaser 7300 – amelyet azzal a céllal terveztek, hogy meggyorsítsa a színes technológiára történő áttérést az irodákban – erőteljes 500 MHz-es processzorral és 2400 dpi felbontással rendelkezik, s így magas minőségi követelményeknek megfelelő színes nyomatok létrehozását teszi lehetővé – maximális sebességgel.

A Phaser 7300 fejlett média képességeket is kínál, többek között a Smart Trays (˝intelligens tálcák˝) technológiát, amely automatikusan megjeleníti a nyomtató egyes papírtálcáiban rendelkezésre álló papírtípusokat, valamint az Auto Thickness Sensor (˝automatikus vastagságérzékelő˝), amely ˝ösztönösen˝ állítja be a toner erősségét az állandó nyomtatási minőséghez. A Phaser 7300 számos médiatípust képes kezelni, beleértve a szabványos irodai papírokat, címkéket, fóliákat és egyedi médiumokat is, a maximális irodai teljesítmény eléréséhez.

Nagy sebesség, széleskörű lehetőségek és alacsony oldalankénti költség teszik a Phaser 7300 berendezést elérhetővé a közepes és nagyobb munkacsoportok számára. Ezenkívül a Draft Mode (vázlat üzemmód) és Run Black (fekete üzemmód) lehetőségek révén meghosszabbítható a toner használat a berendezés teljes üzemeltetési költségeinek maximalizálása érdekében. A Phaser 7300 átfogó szoftvereszközökkel rendelkezik, amelyek csökkentik a telepítési és karbantartási időt, miközben még egyszerűbbé teszik a használatot. Ezek közé az eszközök közé tartozik a Phaser Installer, a telepítés megkönnyítésére, a CentreWare Web, amelynek segítségével a nyomtató a vállalaton belül bárhonnan kezelhető, valamint a Printing Scout, amely figyelmezteti az elfoglalt felhasználót az alacsony szintű tonerre, kifogyó papírra és egyéb potenciális munkalassító tényezőkre.

A Phaser 7300 a Xerox Teljes Megelégedettségi Garanciáján túl rendelkezik egyéves, ingyenes helyszíni szervizgaranciával is. A Xerox ingyenes telefonos támogatást és online ügyfélszolgálatot is biztosít. A Phaser 7300 megrendelhető a Xerox Magyarországtól, a viszonteladóktól és a dealerektől.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés