Connect with us

technokrata

CA: BrightStor ARCserve Backup 9.

Laptop

CA: BrightStor ARCserve Backup 9.

A Computer Associates bejelentette a BrightStor ARCserve Backup adatvédelmi megoldásának 9., Windowshoz készült változatának forgalmazását.

[Sajtóközlemény] A BrightStor ARCserve Backup 9. változatával, melynek induló alapára 695 dollár, a felhasználók külön-külön kínált opciókat illeszthetnek be rendszerükbe, így egyedi igényekhez kialakított megoldásokat építhetnek fel gyakorlatilag bármilyen környezethez. Ezáltal a BrightStor ARCserve Backup sokkal könnyebben konfigurálható és telepíthető, mint a versenytársak termékei, melyek a biztonsági másolatkészítő program külön változatait igénylik a különböző platformokhoz, amilyenek például a Windows egyes változatai.

“Ügyfeleink és viszonteladó, rendszerintegrátor partnereink számára a lehető legnagyobb mértékben meg akarjuk könnyíteni biztonsági másolatkészítő szoftverre vonatkozó megrendeléseik gyors és pontos specifikálását,” mondta Gary McGuire, a CA BrightStor megoldások első alelnöke.

A BrightStor ARCserve Backup a CA “Tárolómenedzselés határok nélkül” koncepciójának stratégiai komponense. Arra összpontosít, hogy az ügyfelek az egész vállalatra kiterjedő tároló-infrastruktúrájuk erőforrásait a lehető legjobban hasznosíthassák. A 9. változat azáltal is megvalósítja ezt a szemléletet, hogy a telepítést és az üzemeltetést rendkívül egyszerűvé és kívánság szerint alakíthatóvá teszi.

A BrightStor ARCserve Backup 9. használhatósági tesztelése bizonyította, hogy a gyakorlatlan felhasználóknak akár 80 százaléka is képes volt termék felbontása után számított 20 percen belül elvégezni a számukra első biztonsági másolatkészítést.

A 9. változat segítségével a biztonsági másolatkészítés minimális módon hat a vállalati hálózatokra. Az IT szakemberek külön hálózati útvonalakat határozhatnak meg a biztonsági mentés elvégzéséhez, ezáltal a nagyterjedelmű file-ok mentését elszigetelhetik a fontos üzletviteli tranzakcióktól. Az új ütemezési lehetőségek jelentősen csökkentik a munkaterhelést, minthogy a rendszergazdák sok rutinfeladatot, mint például meghajtók tisztítása és adatbázisok karbantartása, automatizáltan végeztethetnek el ugyanolyan módon, ahogyan a mindennapi biztonsági másolatkészítést ütemezik.

A BrightStor ARCserve Backup 9. változata a CA értékesítési partnerei által azonnal beszerezhető. A BrightStor ARCserve Backup NetWare változatát a következő hónapban szállítja a cég. A Linux változat ebben az évben később fog rendelkezésre állni béta teszteléshez.

Azok az ügyfelek, akik az ARCserve korábbi változatával együtt megvásárolt érvényes frissítésvédelemmel rendelkeznek, valamint akik az ARCserve 2000 programot 2002. augusztus 1. és november 30. között licencszerződés alapján használják, térítésmentesen végezhetik el a frissítést a 9. változatra.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle