Connect with us

Borland és IBM: előtérben az Enterprise feljesztések

Laptop

Borland és IBM: előtérben az Enterprise feljesztések

Mindkét cég szállítja a piacvezető IBM DB2 adatbázis szoftvert, valamint a Borland Delphi Studio-t, Kylixot és C++Buildert a Windows és Linux Enterprise ügyfelek és fejlesztői közösségek számára.

A Borland bejelentette globális terjesztési és piaci szerződéskötését az IBM-mel, melynek célja hogy ellássák ügyfeleiket az iparág vezető fejlesztési megoldásaival Windows és Linux operációs rendszereken. Terveik szerint az IBM DB2 adatbázis program népszerűségét és a Borland gyors alkalmazásfejlesztési (RAD) technológiáját kombinálják a fejlesztői közösségek érdekében érdekében, így az együttműködés lehetővé teszi a nagyvállalatok számára GUI és adatbázis készítését Windows és Linux platformon egyaránt.

Késő nyártól kezdve a szerződés értelmében az IBM a Borland Delphi Studio Architect, Borland C++Builder Enterprise, és Borland Kylix Enterprise 30 napos trial verzióit csomagolja a legújabb IBM DB2 Universal Developer´s Edition és DB2 Universal Personal Edition termékeihez. Viszonzásként a Borland IBM DB2 Universal Developer´s Editiont csomagol a Borland Delphi Studio Architect és Enterprise, a Borland C++ Builder Enterprise és a Borland Kylix Enterprise legújabb verzióihoz.

A szerződés részeként az IBM és a Borland megállapodott egy közös portál elkészítésében, az IBM rendszereire átálló és Borland kereszt-platformos megoldásai iránt érdeklődő fejlesztők számára. A portál az IBM weboldalán lesz elérhető, amelyet az IBM és a Borland közösen működtet majd.

˝A Borland egy piaci szegmens vezető szállítójaként ismert, aki ügyfeleinek – köztük több millió fejlesztőnek – biztosítja a fejlesztői termelékenységet és a teljesítményt megnövelő termékeit az összes fontosabb platformra˝ – nyilatkozta Lauren Flaherty, az IBM Data Management Solutions részlegének marketing alelnöke.

˝A globális terjesztési és piaci szerződés aláírásával a Borland és az IBM előmozdítja a nagyvállalati fejlesztéseket˝ – jelentette ki Frank Slootman a Borland Software Products részlegének rangidős alelnöke.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom