Connect with us

technokrata

BMC Software: új nyomonkövetési megoldás

Laptop

BMC Software: új nyomonkövetési megoldás

A Patrol Express ágenstől független megfigyelést tesz lehetővé, csökkentve a vállalkozás felügyeleti és alkalmazási költségeit.

[Sajtóközlemény] Új, ágenstől független megfigyelési megoldást jelentett be a BMC Software. A Patrol Express a BMC Software vállalati szintű rendszer-felügyeleti megoldásának, a Patrolnak az egyszerűsített és költségkímélő változata.

A Patrol Express kedvező feltételekkel biztosítja azoknak a rendszereknek a megfigyelését, amelyeknél nincs szükség olyan nagy hatékonyságú és kifinomult felügyeletre, amilyet a Patrol nyújt. Az új Patrol Express lehetővé teszi, hogy az ügyfelek távolról, a tűzfalakon keresztül, biztonságosan nyomon követhessék a platformokat és az alkalmazásokat. Mivel pedig a megoldás ágenstől független, a megfigyelt eszköznél sincs szükség ágensre. Ezáltal a vállalkozás költség-hatékonyan és egyszerűbben üzemelhet.

A Patrol Express lehetőséget teremt az ügyfelek és az adminisztrátorok számára jelentések készítésére – például a szolgáltatás szintjéről vagy a riasztások hátteréről – és biztosítja az IT-szervezetek gyors, hatékony és megbízható szolgáltatását. ˝Az új megoldással ügyfeleink több rendszert is megfigyelhetnek elosztott környezetükben; meghatározó jelentőségű rendszereknél alkalmazhatják a Patrolt, a többinél pedig a Patrol Expresst – mely által vállalkozásuk fenntartási költségeit számottevően csökkenteni tudják.˝ – mondta Mary Nugent, a BMC előfizetéses szolgáltatások ágazatának elnökhelyettese és vezérigazgatója.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle