Connect with us

technokrata

Négyszáz PC: Fujitsu Siemens Computers és T-Systems Unisoftware megállapodás

Laptop

Négyszáz PC: Fujitsu Siemens Computers és T-Systems Unisoftware megállapodás

A Fujitsu Siemens Computers Kft. kiemelt partneri megállapodást kötött a T-Systems Unisoftware Kft.-vel, amelynek értelmében a szoftvercég a jövőben a legnagyobb európai számítógépgyártó cég eszközeire is építi rendszerintegrációs megoldásait.

A Fujitsu Siemens Computers Kft. kiemelt partneri megállapodást kötött a T-Systems Unisoftware Kft.-vel, amelynek értelmében a szoftvercég a jövőben a Fujitsu Siemens Computers eszközeire is építi rendszerintegrációs megoldásait.

A partneri kapcsolat első jelentős lépéseként a Fujitsu Siemens Computers 500 személyi számítógépet szállít, melyből 400 a BKV Rt. informatikai rendszeréhez kerül. A BKV Rt. rendszere Közép-Kelet-Európa legjelentősebb outsourcing megoldásaként a T-Systems Unisoftware Kft. üzemeltetésében működik.

„A legnagyobb európai számítógépgyártó cég, a Fujitsu Siemens Computers és az európai informatikai outsourcing piac vezető szereplője, a T-Systems International nemzetközi együttműködési megállapodást kötött közös piaci fellépésre. A T-Systems megoldásai jelentős részben a legnagyobb európai számítógépgyártó cég a Fujitsu Siemens Computers termékeire épülnek. Örülünk, hogy most – a vezető hazai rendszerintegrátorok közé tartozó T-Systems Unisoftware Kft.-vel aláírt megállapodással – immár Magyarországon is szorosabbra fonódik a kapcsolat a két cég között. A T-Systems Unisoftware a hazai közlekedési, közszolgáltatási és integrált vállalatirányítási rendszerek egyik meghatározó szállítója, ezért a partneri kapcsolat tovább javíthatja pozícióinkat a nagyvállalati megoldások és szervereladások terén is” – jelentette ki a megállapodás aláírása kapcsán Poros Gábor, a Fujitsu Siemens Computers Kft. ügyvezető igazgatója.

„Fujitsu Siemens Computers termékei megbízhatóan működnek, emellett nagyon jó az ár/teljesítmény viszonyuk is. Ezért döntöttünk úgy, hogy a jövőben e cég termékeit is integráljuk az általunk szállított rendszerekbe” – mondta Dr. Vinkovits László a T-Systems Unisoftware ügyvezetője.

A BKV Rt. még 2000 nyarán írt ki pályázatot teljes informatikai rendszerének kihelyezésére. A fő cél a közlekedési vállalat IT-eszközeinek hatékonyabb működtetése volt. A tendert a T-Systems Unisoftware Kft. nyerte el, amely így elkészítette a közlekedési vállalat integrált tömegközlekedési informatikai rendszerét, közismert nevén TransIT-ot, emellett további tíz éven keresztül nyújt informatikai szolgáltatást a BKV Rt. számára.

A T-Systems egyik erősségét jelentik Nyugat-Európában az erőforrás kihelyezéses megoldások, a BKV projekttel pedig a közép-kelet-európai térségben is meghatározó szerephez jutott.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák