Connect with us

technokrata

Digitális fényképezőgép adatbázis és vásárlás az új DigitCam rovatban

Laptop

Digitális fényképezőgép adatbázis és vásárlás az új DigitCam rovatban

Rövid átalakítás után új szolgáltatásokkal indítottuk el új DigitCam rovatunkat. A digitcam.terminal.hu-n ezentúl a legújabb fényképezőgépek és fotónyomtatók folyamatosan bővülő adatbázisából válogatva akár azonnal vásárolhatunk is.

A Terminal DigitCam rovata rövid szünet után éledt újjá. A reinkarnációt megelőzően a rovatot teljesen átalakítottuk – az eddigi hírszolgáltatás helyett sokkal hatékonyabb és jobban használható adatbázist építettünk, melynek bővítése folyamatosan történik.

Az új DigitCam rovat az előzőhöz képest új szolgáltatásokkal rendelkezik – ezek legfontosabbikai az adatbázisban tárolt készülék-specifikációk, illetve a kiválaszott készülékek azonnali megvásárlásának lehetősége.

Az új rovat ezúttal új domaint is kapott – a Terminal DigitCam ezentúl a digitcam.terminal.hu címen érhető el. Néhány napig tovább él a régi rovat a www.terminal.hu/digitcam címen, később az itt található hírek átkerülnek majd a Hardver rovatba.

Mivel az új DigitCam rovat jelenleg kísérleti jelleggel indult el, mindenféle építő jellegű észrevételt szívesen fogadunk Giczy Gergő főszerkesztő címére vagy a DigitCam Fórum kapcsolódó topicjába e cikk hozzászólásaként.

A folyamatosan bővülő adatbázis használatához és a kiválasztott készülékek megvásárlásához jó böngészést kíván a Terminal csapata.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle