Connect with us

technokrata

Bővülő Apple-kínálat

Laptop

Bővülő Apple-kínálat

Az Apple eMac-jeit felszereltség tekintetében bővítette, iMac típusú modelljeit pedig alacsonyabb árral kívánja vonzóbbá tenni a vásárlóknak.

Az eMac mostantól két változatban kapható: az egyik DVD-ROM/CD-RW meghajtóval, a másik az Apple CD- és DVD-író SuperDrive-meghajtójával. Emellett, hogy mindenki számára elérhetô legyen, a CD-RW és a DVD-ROM/CD-RW meghajtóval rendelkezô iMac modellek árai is jelentôsen csökkentek.

A SuperDrive-meghajtóval rendelkezô új eMac ára lehetôvé teszi, hogy az egyik legolcsóbb megoldást kínálhassa az Apple olyan tetszôleges egyéni DVD-k elkészítésére, amik a legtöbb hagyományos DVD-lejátszón megtekinthetők. Az Apple iMovie és iDVD alkalmazásait egyaránt telepítésre kerülnek az eMac-re.

Az iMac és az eMac egyaránt kapható 700 és 800 MHz-es PowerPC G4 processzorral, és valamennyin elôre telepítve megtalálhatóak az Apple ˝digitális életstílus˝ alkalmazásai. Így az iPhoto digitális fényképek szerkesztésében, szervezésében és megosztásában, az iMovie digitális filmek készítésében, az iTunes pedig digitális zenetárak vezetésében segít; a SuperDrive-meghajtóval is rendelkezô modellekhez pedig az iDVD program nyújt segítséget. Az öt USB és a két FireWire csatlakozó plug-and-play lehetôségeket kínál az olyan perifériákhoz, mint például a digitális videokamerák, digitális fényképezôgépek, a legtöbb nyomtató és scanner.

Valamennyi új modell szeptembertôl kapható az Apple viszonteladóinál. Az eMac további, más konfigurációkban is rendelkezésre áll, kifejezetten oktatási intézmények részere.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle