Connect with us

technokrata

Új Opera – megoldás az SSL-biztonsági hibára

Laptop

Új Opera – megoldás az SSL-biztonsági hibára

A norvég böngészőszoftvert készítő cég a pár napja nyilvánosságot kapott SSL-biztonsági hiba okán új verziót adott ki browseréből – megjelent az Opera 6.05.

A hét elején nyilvánosságot kapott biztonsági hiba, a titkosításban használt SSL-protokoll hiányossága miatt a norvég böngészőfejlesztő szoftvercég, az Opera Software kiadta legfrissebb browserét.

A 6.05-ös, windowsos verzió a fenti javításon kívül természetesen több egyéb kiegészítéssel is bővült. A könyvtárlistázásba való HTML-tartalom beillesztése is javításra került, emellett új hitelesítések is megtalálhatók az Opera ezen változatában.

Ezen kívül az e-mailekben előforduló ˝meta refresh˝ ebben a verzióban már nincs figyelembe véve, illetve a Java okozta lassúbb navigálás problémája is megszűnt. Az .ini állományokban található BOM (Byte Order Mark) kezelésének hibás működése sem kerülte el a fejlesztők figyelmét.

Két változatban tölthető le a szoftver: Java-s illetve Java nélküli verzióban. Az Opera Software mindenképpen ajánlja az új változatok telepítését.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle