Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új Opera – megoldás az SSL-biztonsági hibára

Laptop

Új Opera – megoldás az SSL-biztonsági hibára

A norvég böngészőszoftvert készítő cég a pár napja nyilvánosságot kapott SSL-biztonsági hiba okán új verziót adott ki browseréből – megjelent az Opera 6.05.

A hét elején nyilvánosságot kapott biztonsági hiba, a titkosításban használt SSL-protokoll hiányossága miatt a norvég böngészőfejlesztő szoftvercég, az Opera Software kiadta legfrissebb browserét.

A 6.05-ös, windowsos verzió a fenti javításon kívül természetesen több egyéb kiegészítéssel is bővült. A könyvtárlistázásba való HTML-tartalom beillesztése is javításra került, emellett új hitelesítések is megtalálhatók az Opera ezen változatában.

Ezen kívül az e-mailekben előforduló ˝meta refresh˝ ebben a verzióban már nincs figyelembe véve, illetve a Java okozta lassúbb navigálás problémája is megszűnt. Az .ini állományokban található BOM (Byte Order Mark) kezelésének hibás működése sem kerülte el a fejlesztők figyelmét.

Két változatban tölthető le a szoftver: Java-s illetve Java nélküli verzióban. Az Opera Software mindenképpen ajánlja az új változatok telepítését.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés