Connect with us

Hirdetés

technokrata

EMC Clariion – speciális szoftverekkel bővül

Laptop

EMC Clariion – speciális szoftverekkel bővül

Nagyobb teljesítmény és üzletmenet-folytonossági szoftver megoldások jellemzik az EMC új Clariion tárolóeszközrendszer-családját.

[Sajtóközlemény] Az új IP (Internet Protocol) összeköthetőséggel az EMC Mirrorview és a Clariiont is támogató EMC Powerpath szoftver speciális üzletmenet-folytonossági funkciókat – kiterjedt távolságú, alacsony költségű távoli replikációt, automatizált teljesítmény-optimalizálást, valamint felsőkategóriás útvonal-átterhelést és terheléselosztást – kínál a Clariion-felhasználóknak is.

David Donatelli, az EMC platformokért felelős vezető alelnöke így nyilatkozott: „Minden egyes vásárló – kivétel nélkül – a leállás utáni közel azonnali helyreállást, a nulla adatvesztést és a műveletek gyors helyreállítását kívánja. Az olyan megoldások, mint a Mirroview az IP-n keresztül az EMC mélyreható tudását alkalmazzák az IP alapú adatreplikációban, ezáltal lehetővé téve a biztonságos, automatikus, és a kritikus információk széleskörű tükrözését a Clariion CX600 és a CLARiiON FC4700 tárolási rendszerek bármely kombinációjában.˝

A 2001. januárjában bejelentett EMC Mirrorview szoftver szinkronizált adatreplikációt biztosít földrajzilag távol eső Clariion-rendszerek között is, például katasztrófából helyreállási, illetve üzletmenet-folytonossági célokból. E funkciót bővíti az új Mirrorview IP összeköthetőségi opció, amely az EMC Mirrorview szoftvert a CNT Ultranet Edge tárolóeszköz-útválasztókkal egyesíti annak érdekében, hogy a kiterjedt távolságú adatátvitel a széles körben alkalmazott Internet Protocol (IP) kommunikációs vonalakon legyen végrehajtható.

Az 1998-ban bemutatkozott EMC Powerpath szoftver az iparágban elsőként jelentkezett „SAN-észlelési”, automatizált adatút-átterhelési és terheléselosztási funkcióival. Ezeken felül a PowerPath dinamikusan és automatikusan képes nagyobb sávszélességet rendelni a nagyobb prioritású alkalmazásokhoz az I/O optimalizálása érdekében, lényegesen megnövelve ezáltal a legtöbb teljesítményigényes alkalmazás sebességét.

Ma az EMC ezt a felsőkategóriás szoftverfunkcionalitást a Clariion terméksorra is kiterjesztette. A Powerpath megnöveli a Clariion tárolóeszköz-hálózatok teljesítményét és az adatok rendelkezésre állását, ugyanakkor nagymértékben egyszerűsíti e feladatok felügyeletét. Most már a Symmetrix és Clariion vásárlók egyaránt használhatják ugyanazt a gazdagép alapú szoftvert, minimalizálva a termék-költségeket, a kölcsönös együttműködési problémákat, sőt, az oktatási költségeket is.

A Clariiont is kezelő Powerpath és a Mirrorview IP kapcsolati szoftver már kapható.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés