Connect with us

technokrata

Compaq Evo N1000v: kimagasló teljesítmény

Laptop

Compaq Evo N1000v: kimagasló teljesítmény

Az új Compaq noteszgép jó teljesítménnyel és kábelmentes hálózatra aló csatlakozási képességgel rendelkezik.

2,2 GHz-es Intel Pentium 4 processzorral, 15 colos képátlójú SXGA+ TFT kijelzővel és ATI Mobility Radeon 7500 grafikus vezérlővel (4X AGP) felszerelt noteszgép vonzó áron kerül forgalomba. 256 MB-nyi DDR266-os memóriával van felszerelve, melyet akár 1 GB-ig is lehet bővíteni. Háttértárként egy 40 GB-os merevlemez került a 4 centiméternél vékonyabb mobil eszközbe.

A többi Evo noteszgéphez hasonlóan, az N1000v is rendelkezik a Compaq MultiPort technológiával, melynek felhasználói kábelcsatlakozás nélkül kapcsolódhatnak az Internetre vagy vállalatuk számítógépes hálózatára. A 802.11b vagy Bluetooth modulként rendelhető MultiPort nagyobb teljesítményt biztosít, valamint könyebb és sokoldalúbb bővítést tesz lehetővé, mint a hagyományos vezeték nélküli PC-kártyák.

Az Evo N800v-hez hasonlóan az Evo N1000v is az USB 1.1 sebességének negyvenszeresét nyújtó, legújabb USB-szabványt, a USB 2.0 használatát nyújtja.

A maximális mobil rugalmasság érdekében az Evo N1000v az egyszerű dokkolócsatlakozást és dokkolócsatlakozás-bontást támogató, jól skálázható Compaq Port Replicator és Advanced Port Replicator megoldásokkal is képes együttműködni.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák