Connect with us

Hirdetés

technokrata

Compaq Evo N1000v: kimagasló teljesítmény

Laptop

Compaq Evo N1000v: kimagasló teljesítmény

Az új Compaq noteszgép jó teljesítménnyel és kábelmentes hálózatra aló csatlakozási képességgel rendelkezik.

2,2 GHz-es Intel Pentium 4 processzorral, 15 colos képátlójú SXGA+ TFT kijelzővel és ATI Mobility Radeon 7500 grafikus vezérlővel (4X AGP) felszerelt noteszgép vonzó áron kerül forgalomba. 256 MB-nyi DDR266-os memóriával van felszerelve, melyet akár 1 GB-ig is lehet bővíteni. Háttértárként egy 40 GB-os merevlemez került a 4 centiméternél vékonyabb mobil eszközbe.

A többi Evo noteszgéphez hasonlóan, az N1000v is rendelkezik a Compaq MultiPort technológiával, melynek felhasználói kábelcsatlakozás nélkül kapcsolódhatnak az Internetre vagy vállalatuk számítógépes hálózatára. A 802.11b vagy Bluetooth modulként rendelhető MultiPort nagyobb teljesítményt biztosít, valamint könyebb és sokoldalúbb bővítést tesz lehetővé, mint a hagyományos vezeték nélküli PC-kártyák.

Az Evo N800v-hez hasonlóan az Evo N1000v is az USB 1.1 sebességének negyvenszeresét nyújtó, legújabb USB-szabványt, a USB 2.0 használatát nyújtja.

A maximális mobil rugalmasság érdekében az Evo N1000v az egyszerű dokkolócsatlakozást és dokkolócsatlakozás-bontást támogató, jól skálázható Compaq Port Replicator és Advanced Port Replicator megoldásokkal is képes együttműködni.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés