Connect with us

technokrata

Synergon: e-learning megoldások

Laptop

Synergon: e-learning megoldások

A Synergon Informatika Rt. új területen, a szolgáltatási piacon kínálja a tudásmenedzsmentet támogató megoldásait.

[Sajtóközlemény] A GfK Hungária Piackutató Intézet a Synergon Oktatási Üzletágától, a Synergon Educationtól rendelte meg a tudáskezelésében és – fejlesztésében fontos szerepet játszó Phoenix 2.0 képzésmenedzsment rendszert, az egyedi tananyagfejlesztést, és a NETg e-learning tananyagokat.

A Synergon Education – melynek egyik stratégiai tevékenységi területe az e-learning – a jövőben mind szélesebb körben kíván a tudáskezelő stratégiát kialakító és végrehajtó vállalatok megoldásszállítója lenni, nem csak a hardver, szoftver, hanem szolgáltatási területen is. Ennek megfelelően, a tudásmenedzsment piacra való szélesebb körű terjeszkedéseként, a Synergon Oktatási Üzletága szaktanácsadással bővítette portfolióját.

A Synergon Education segítséget kíván nyújtani a GfK Hungáriának, hogy az e-learning alkalmazásokat minél hatékonyabban illeszthesse a tudásalapú vállalati koncepciójába, és a tudáskezelés (képzésmenedzsment) hatékony eszközeként alkalmazhassa.

A GfK Hungária Piackutató Intézet a SYNEDUTM Phoenix 2.0 e-learning Képzésmenedzsment Rendszer licencét rendelte meg 50 felhasználó részére, mely tartalmazza a Phoenix 2.0 testre szabását, oktatását és a bevezetés támogatását. A Synergon Education ezen kívül vállalta, hogy szállítja, beszereli és installálja az ehhez szükséges hardver- és szoftvereszközöket.

A GfK felkérte továbbá a Synergont kooperációs tananyagfejlesztésre, melynek értelmében a Synergon Education e-learning tananyagot fejleszt – a GfK közreműködésével – és telepít a Phoenix 2.0 rendszerhez. Mindezek mellett a GfK számítástechnikai alapképzésének támogatására magas színvonalú, az amerikai Thomson-NETg cég által előállított és a Synergon Education által lokalizált, magyar nyelvű tananyagokat is rendelt.

„A GfK Hungária folyamatosan alakítja tudáskezelő stratégiáját, mely a vállalat piaci szereplésének fontos eszköze. Az ország meghatározó piackutató intézeteként kiemelten fontosnak tartjuk ezért szellemi tőkénk fejlesztését, amelyhez a Synergon Education technikai megoldásain, saját szakmai tapasztalatán és tananyagfejlesztésén keresztül jelentősen hozzájárul” – nyilatkozta Kozák Ákos, a GfK Hungária Piackutató Intézet igazgatója.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák