Connect with us

technokrata

Oracle: vezető szerep a mobil ágazatban

Laptop

Oracle: vezető szerep a mobil ágazatban

Az IDC piackutató cég a mobil alkalmazás-kiszolgálókról közzétett legújabb jelentése szerint az Oracle vezető szerepet tölt be a mobil ágazatban.

[Sajtóközlemény] Az elemzés megerősíti, hogy az Oracle számos versenytársával – például az IBM-mel és a Microsofttal – összehasonlítva kedvezőbb pozíciót foglal el a mobil és vezeték nélküli megoldások piacán.

A Nemzetközi előrejelzés és piacelemzés a mobil alkalmazás-kiszolgálókról, 2002–2006 (Worldwide Mobile Middleware Forecast and Analysis 2002-2006) című jelentés szerint az Oracle számára komoly lehetőség, hogy vezeték nélküli platformjainak elterjesztéséhez kihasználhatja erős pozícióját az adatbázis-kezelők és alkalmazás-kiszolgálók piacán (Oracle9i Application Server és Oracle9i Lite).

Az IDC emellett megjegyzi, hogy az Oracle céget több alapvető tényező is megkülönbözteti a vezeték nélküli és mobil piac más szereplőitől, például az Oracle fajsúlyos elemekből álló alkalmazás-együttese, az offline és vezeték nélküli elérést integráló megoldásról szóló jövőképe, valamint a többcsatornás kommunikációval kapcsolatos fontos meglátásai.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle