Connect with us

Hirdetés

technokrata

A 3Dconnexion a graphIT Kft.-t nevezte ki magyarországi disztribútorának

Laptop

A 3Dconnexion a graphIT Kft.-t nevezte ki magyarországi disztribútorának

A Logitech leányvállalat 3Dconnexion, a világ egyik vezető 3D mozgásvezérlő, és ember-gép kapcsolat megoldásszállítója, a graphIT Kft.-t nevezete ki magyarországi disztribútorának.

[Sajtóközlemény] A Logitech (Nasdaq: LOGI) leányvállalat 3Dconnexion, a világ vezető 3D mozgásvezérlő, és ember-gép kapcsolat megoldásszállítója, a graphIT Kft.-t nevezete ki magyarországi disztribútorának.

“Az olyan vezető cégek, mint a graphIT azzal jelzik az ügyfeleik iránti elkötelezettséget, hogy optimális megoldást nyújtanak a gyorsan növő 3D piacon” – mondta Grzegorz Sobczyk, a 3Dconnexion kelet-európai kereskedelmi felelőse. “A mi 3D mozgató, pozícionáló eszközeink termékpalettára vételével, a leghatékonyabb és legproduktívabb megoldást tudják nyújtani.”

Ezek a 3D pozícionáló eszközök szabadalmaztatott csúcstechnológiát képviselő alapokon (licenc DLR), opto-elektronikai és érintkezés nélküli mérésen alapszanak. Hat szabadságfokú mozgást tesznek lehetővé (X, Y, Z mozgás és forgatás) és 3D dinamikus mozgássá alakítják a kéz mozgását. A 12 szabadon programozható nyomógombbal, beleértve a Quicktip “virtuális gombot” is és a fejlett meghajtó-programokkal számos előnyt nyújtanak a felhasználóknak a 3D alkalmazások használata során.

“Felvállaltuk, hogy magas szintű rendszereket biztosítunk ügyfeleink számára, akik jelentős előnyökhöz jutnak a 3Dconnexion 3D pozícionáló eszközeinek használatával” – mondta Hennel Tamás a graphIT Kft. ügyvezető igazgatója. “A 3Dconnexion pozíciója a piacon és szakértelme az ember-gép-kapcsolat területén és a mi ismereteink és tapasztalatunk együttesen mindkét céget a 3D piac vezetőjévé teszi.”

Jan Larsson, a 3Dconnexion EMEA marketingigazgatója megjegyezte, “azon a gyorsan növekvő piacon, amelyre mi fókuszálunk olyan partnerekre van szükségünk, mint a graphIT, hogy a megérdemelt szolgáltatást, és támogatást nyújtsuk ügyfeleinknek. A felhasználók világszerte magas szintű elkötelezettséget várnak el a 3Dconnexiontól és partnereitől. A graphIT egy nagyon professzionális, felhasználó orientált cég, amely hatékonyan tudja támogatni jelenlegi és jövőbeni felhasználóinkat.”

A 3Dconnexion 3D eszközök elérhetők soros és USB kivitelben, minden lényegesebb platformon, beleértve az új Intel Itanium alapú munkaállomásokat, a Windowst, a Unixot és több, mint 140 CAD/CAM/CAE/DCC alkalmazást.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés