Connect with us

Solid Edge 12: új modellező rendszer

Laptop

Solid Edge 12: új modellező rendszer

3 dimenziós modellezést kínál az EDS megújult modellező rendszere, a Solid Edge 12.

“Ami megkülönbözteti a Solid Edge-et a több modellező rendszertől, az a ‘Tervezés Insighttal’ megközelítés. A tervezők napjainkban egyre nagyobb és összetettebb 3D összeállításokat készítenek. Az, hogy ezeket a fontos adatokat hatékonyan tudja kezelni, mára elkerülhetetlen azoknak a cégeknek, akik versenyképesek akarnak maradni.” mondta Dan Staples, a Solid Edge stratégiai fejlesztési igazgatója.

A Solid Edge V12 újdonságai között megtalálható az Insight.NET web komponensek a kommunikációhoz és a kollaborációhoz, és a Stream/XP felhasználói felület. A V12 folyamatalapú lehetőségeket biztosít a kábelek/huzalozások tervezésére, tovább egyszerűsíti a rajzkészítést, és kiterjeszti az együttműködést az EDS többi rendszerével, például a Unigraphics NX és I-deas rendszerekkel.

A Solid Edge V12 új felületmodellezési parancsokat tartalmaz, támogatja a a szakaszos varratokat, és a kábeltervezést, amellett, hogy a hagyományos funkciók is továbbfejlődtek a tervezési idő csökkentése céljából.

Insight.NET

A 2001-ben bejelentett Solid Edge Insight technológia a 12-es verzióban lehetővé teszi a web alapú megtekintését a terveknek, darabjegyzékeknek, mindezt a szabványos Microsoft .NET technológia használatával.

Stream/XP

A Stream technológia a tervezési munkafolyamatokat képezi le egy olyan döntési logikával, ami lecsökkenti a megtérülési időt, és jelentősen lecsökkenti a Solid Edge bevezetéséhez szükséges időt.

“Amikor egy egész napot egy szoftver előtt töltünk, nagyon fontos, hogyan néz ki az a szoftver és milyen érzés vele dolgozni,” mondta M. Christophe Nizou. “Az új kinézet és kezelhetőségi továbbfejlesztések a Solid Edge 12-es verziójában ergonómiailag nagyon barátságosság teszik a szoftvert, és hatékonyabbá teszik a vele való munkát.”

A Solid Edge V12 új kábelezési és felületmodellezési lehetőségeket tartalmaz a meglévők munkafolyamat orientált lemezalkatrésztervezés, hegesztés tervezés és csőtervezés mellett.

A Solid Edge teljes eszközkészletet biztosít a 2D adatok 3D adatokká alakítására, amellett, hogy támogatja a 2D rajzolási munkafolyamatokat is. A 12-es verzió páratlan rajzkészítési lehetőségeket biztosít, és tovább egyszerűsíti az olyan időtrabló feladatok elkészítését, mint a tételszámozás, darabjegyzék és furattábla készítés. A V12 eszközöket biztosít a 2D rajzolásról 3D tervezésre való áttéréshez.

A Solid Edge V12 teljeskörű támogatást nyújt az EDS NX Gateway technológiához, amellyel biztosított a kommunikáció a többi EDS termékkel, például a Unigraphics, I-deas, FEMAP és Imageware szoftverekkel, így kibővítve az egy beszállítótól származó megoldásokat a tervezés és gyártás teljes körére.

Az új verzió szállítása várhatóan a nyár végétől történik.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom