Connect with us

technokrata

SMC: a réz felhasználása nem csak a processzorok kiváltsága

Laptop

SMC: a réz felhasználása nem csak a processzorok kiváltsága

Az SMC Networks bejelentette SMC EZ Switch 10/100/1000 típusú 8-portos, 10/100/1000 Layer 2 Gigabit kapcsolójának kibocsátását.

A berendezés a meglévő rézkábeles hálózati infrastruktúra felhasználásával a Fast Ethernet sebességének tízszeresét nyújtja. Az új kapcsoló a szabványos Category 5 kábelezésen éri el a gigabites átviteli sebességet, így a kis- és közepes méretű vállalkozások meglévő infrastruktúrája a mai sávszélesség-igényes alkalmazások – mint például kiszolgálók (szerverek) összeköttetései, széles sávú Internet-alkalmazások, video-adatfolyamok és grafikák – számára is használhatóvá válik, és nincs szükség további költséges berendezések vásárlására. Mivel minden portja képes az Auto-MDIX funkcióra, minden port „uplink” portként is használható.

Luis Baptista-Coelho, a Business Development Group, vezérigazgatója szerint: “Ez egy nagyon költség-hatékony megoldás a sávszélesség-igényes munkaállomási és kiszolgáló-alkalmazásokkal kapcsolatos gyakorlati problémákra. Az EZ Switch tökéletesen illeszkedik az olyan felhasználók igényeihez, akik a meglévő infrastruktúra-beruházásaik védelme mellett a lehetséges legnagyobb Gigabit teljesítmény előnyeit is élvezni szeretnék. A berendezést az SMC EZ Card 1000 PCI Gigabit Ethernet adapterkártyánkkal kombinálva, a kis- és közepes méretű vállalkozások egyszerű és megfizethető lehetőséget kapnak arra, hogy a rézkábeles hálózaton Gigabit-sebességre álljanak át.”

Az SMC EZ Switch 1000 egy szabványokon alapuló 8-portos Gigabit kapcsoló. Automatikus sebesség-egyeztetés (auto-negotiation) funkciójával és blokkolás-mentes kialakításával, zökkenőmentesen illeszthető a hálózat többi részéhez. A olyan technológiákat tartalmaz, mint például a VLAN, Priority Queuing, Trunking és Failover.

Az EZ Switch 1000 kiegészítője az SMC termékcsaládban az EZ Card 1000 kártya. Ez a Gigabit Ethernet adapterkártya 32- és 64- bites PCI üzemmódban is működhet, így optimálisan használható a kiszolgáló- és asztali PC-k PCI kártyahelyein.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle