Connect with us

Hirdetés

technokrata

Telelogic AB: növekvő hatékonyság, csökkenő fejlesztési idő

Laptop

Telelogic AB: növekvő hatékonyság, csökkenő fejlesztési idő

A Telelogic AB automatizált alkalmazásfejlesztési életciklust támogató megoldása a fejlesztést a kezdeti követelményektől egészen a végső tesztelésig támogatja.

A megoldás a Telelogic DOORS követelménykezelő, a Telelogic ChangeSynergy változás menedzsment, a Telelogic CM Synergy/ActiveCM konfigurációkezelő, valamint a Mercury Interactive TestDirector teszt menedzsment eszközök integrációja révén jött létre.

A fejlesztés kulcstevékenységeinek folyamatát automatizálva, és integrálva, az egyes területek alkalmazásainak felhasználásával egy egyedi, teljes fejlesztési életciklust támogató megoldás jött létre. Az eredmény egy széles fejlesztő platform, aminek segítségével a különböző fejlesztő csoportok hatékonyan hidalhatják át a különböző feladatok, követelmények, fejlesztés, tesztelés, és végül az átadás során fellépő problémákat.

˝A fejlesztési projektek folyamatos nyomás alatt vannak, hogy alkalmazkodjanak, és fejlődjenek az üzleti környezet változásainak megfelelően˝ mondta Matthew Light, a Gartner Group kutatási igazgatója. ˝A fejlesztési projektek fókuszáltsága, és az előrehaladás átláthatósága nélkülözhetetlen a modern technológia orientált cégek túléléséhez. A fejlesztés életciklusának kulcsszempontjait integráló eszközök – mint pl. a követelmény-, a változás-, és a teszt menedzsment, – az alkalmazó szervezetek számára infrastrukurális alapot adnak az eredmények gyorsabb, és tervezhetőbb átadásához.˝

Valamennyi fejlesztési projekt lényeges eleme, hogy rendelkezésre álljon egy megbízható követelménykezelő folyamat, és hogy a követelmények változásait követni lehessen. Az automatizált életciklus menedzsment megoldásnak része a DOORS Enterprise Change Proposal System (ECPS – változtatási javaslatokat kezelő alrendszer), amely egy skálázható, testreszabható, robosztus eszköz a követelmények változásainak kezelésére.

Az ECPS közvetlen elérést biztosít a DOORS számára a ChangeSynergy erőteljes változás kezelő lépességeihez. Ezen felül rendkívül fontos annak biztosítása, hogy minden elvégzett munka a követelmények megvalósítását célozza, azaz ne legyen felesleges munkavégzés.Mindezt a Telelogic a DOORS, a ChangeSynergy, és a CM Synergy/ActiveCM termékek szoros integrációjával támogatja.

Az integráció egy követelmény-vezérelt fejlesztési folyamatot valósít meg, amely elősegíti a fejlesztő csoportok tévékenységének összhangját és a célkitűzésekre történő összpontosítást. Szintén fontos annak biztosítása, hogy az így készülő termékek megfeleljenek a kívánt minőségi, és funkcionális igényeknek.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés