Connect with us

technokrata

Sun – élesben teljesít a Blue Away

Laptop

Sun – élesben teljesít a Blue Away

Háromszáz nagyvállalat több mint 500 millió sornyi COBOL programkódja került le a költséges nagyszámítógépekről a Sun speciális áttelepítési „rehosting” szoftverének segítségével.

Rendszerintegrátorokkal és értékesítési partnereivel együtt a Sun különböző szektorok vállalatainak és intézményeinek nyújtott segítséget informatikai infrastruktúrájuk modernizálásában, rugalmasságuk fokozásában, és költségeik akár 70 százalékos csökkentésében.

A Sun múlt hónapban bejelentett Project „Blue Away” kulcsfontosságú összetevői, a Sun Mainframe Transaction Processing (MTP) és a Mainframe Batch Manager (MBM) szoftverek lehetővé teszik a vásárlók számára, hogy a meglévő nagygépes CICS, COBOL és kötegelt alkalmazásaikat – amelyek például a kereskedelmi bankok, a biztosítás, gyártás, viszonteladás és államigazgatás terén gyakoriak – szinte módosítás nélkül futtassák korszerű számítástechnikai környezetben.

A Sun egy kifejezetten a nagygépes áttelepítésre szolgáló projektek igényeinek kielégítésére létrehozott partnerprogramot indított. Az alábbi rendszerintegrátorok és partnerek szereztek hivatalos tanúsítványt a Sun szigorú minősítés programjában: Telus Canada, Amdahl Canada, Nipon Steel Solution (NSS Japan), NEC Japan, CTC Japan, Hitachi Software (HSK) Japan, DMR/Fujitsu Australia, Amdahl UK, Iter Italy, T-Systems Brasil, TTI Argentina, Comware Ecuador.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp