Connect with us

Hirdetés

technokrata

A SiS Xabre a PowerColor kínálatában is feltűnt

Laptop

A SiS Xabre a PowerColor kínálatában is feltűnt

A SiS legújabb, meglepően olcsón, egész jó teljesítményt felmutató chipje újabb támogatót tudhat maga mögött.

Ugyan idehaza nem túlzottan széles körben ismertek a PowerColor, pontosabban C.P. Technology Company termékei. Nagyrészt a középkategória számára készítenek kártyákat, főként a referencia tervek alapján. Jelenleg nagyrészt ATI és régebbi Nvidia chipekkel szerelt típusokból áll kínálatuk.

A most bejelentett újdonságuk sem lóg ki a sorból, ugyanis az XP400-B3 nevezetű kártya teljesen hasonló a referencia modellekhez. A kártyán a Xabre 400 chip 250 MHz-en üzemel, a 64 MB DDR memória pedig 500 MHz effektív frekvencián. D-Sub, DVI-I és TV kimenetekkel rendelkezik. A chip hűtését egy átlagosnak nevezhető borda és ventilátor kombináció végzi. A memóriachipek ezen a kártyán nincsenek ellátva extra hűtéssel.

A tesztek alapján az AGP 8x port adta lehetőségeket is kihasználni képes újdonság könnyedén felveszi majd a versenyt a GeForce 4 MX sorozat bármely tagjával, valamint a GeForce 3 Ti 200-as kártyákkal. Ami azonban ennél valamivel meglepőbb lehet, hogy a GeForce 3 chippel szerelt kártyák pozíciójára is veszélyt jelenthet a végleges változat alacsony ára mellett nyújtott teljesítménye.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés