Connect with us

technokrata

HP: kiegészülő OpenView szoftvercsalád

Laptop

HP: kiegészülő OpenView szoftvercsalád

A HP új szolgáltatásfelügyeleti termékekkel egészítette ki HP OpenView szoftvercsaládját.

A HP OpenView szolgáltatásfelügyeleti termékei az üzemeltetésfelügyeleti termékek széles körével együtt lehetővé teszik a vásárlóknak, hogy mérjék a szerződéses szolgáltatási szintekkel szembeni felhasználói elvárásokat. E termékek együttese felügyeleti eszközök átfogó készletét biztosítja a befektetések megtérülésének növeléséhez és az üzleti célok megvalósításához.

A HP azoknak a cégeknek és szolgáltatóknak, amelyeknek a versenytársakkal szembeni előny megőrzése érdekében muszáj gyorsan alkalmazkodniuk a változásokhoz, új funkciókat fejlesztett ki, és ezekkel bővíti a HP OpenView webszolgáltatás-felügyeleti ajánlatait.

A HP OpenView szolgáltatásközpontú felügyeleti megközelítése lehetővé teszi a sokrétű webes szolgáltatások mindenre kiterjedő felügyeletéhez szükséges kapcsolódásokat: annak megjelenítésétől kezdve, hogyan függenek össze a webes szolgáltatásokat nyújtó hardveres és szoftveres részegységek, annak megértéséig, hogyan működnek a webszolgáltatásokra épülő üzleti tranzakciók, és az ezekkel összefüggő kérdések komponens-szintű diagnosztizálását.

Új termékek

A HP OpenView Transaction Analyzer automatizálja a teljesítményt korlátozó szűk keresztmetszetek felderítését mind J2EE, mind .NET alkalmazás-infrastruktúrákban. A megoldás lehetővé teszi a vásárlóknak a BEA Weblogic, az IBM WebSphere és a Microsoft .NET használatát a tranzakciók aktuális útvonalának elemzéséhez és a hálózatban, szerverekben vagy alkalmazásokban rejlő szűk keresztmetszetek gyors behatárolását. Egyedülálló termékként is üzembe helyezhető, vagy teljes, mindenre kiterjedő válaszidő-figyelést és diagnózist nyújt a HP OpenView Internet Services-zel együtt.

A HP OpenView Smart Plug-in for webMethods az üzleti folyamatok felderítését és karbantartását nyújtja – rögtön a dobozból elővéve. Ezek az üzleti és szolgáltatási folyamatok összefüggésbe hozhatók az alapul szolgáló infrastruktúrával, lehetővé téve a vásárlóknak, hogy egyetlen konzolon megjelenítsék az üzleti folyamatokat és az infrastruktúrát.

A HP OpenView Smart Plug-in for IBM WebSphere a WebSphere környezetek részletekbe menő felügyeletére szolgál.

A HP OpenView Smart Plug-in for Sun ONE Web Services a Sun ONE architektúrára épülő webes szolgáltatások felügyeletét biztosítja az IT-szervezetek számára.

A HP OpenView Storage Data Protector szoftver megnöveli a helyreállás szintjét, mindezt szolgáltatás-központú felügyeleti megközelítésben. A biztonsági mentésről a visszaállítás felé tolva el a hangsúlyt, a szoftver merevlemezes, azonnali visszaállítási funkciói lehetővé teszik a nem túl régi adatok terabyte-jainak percek alatti visszaállítását, az információk folyamatos elérését biztosítva katasztrófák vagy más potenciális adatvesztéssel fenyegető helyzetek során is. A HP OpenView Storage Data Protector szalagos és merevlemezes visszaállítást is lehetővé tesz.

A HP OpenView Storage Area Manager figyeli és ellenőrzi a többgyártós hálózati erőforrások vagy közvetlenül csatlakoztatott tárolóeszközök, lemezes és szalagos egységek rendelkezésre állását, kihasználtságát, a tárolóeszköz-állomány költségeit és növekedését. A HP OpenView Storage Area Manager fel lett készítve az új HP, IBM, HDS és XIOtech tárolóeszközeinek, továbbá a a Brocade, a Chaparral, az Inrange, a Nishan és a Vixel belső kapcsolati eszközeinek kezelésére is.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp