Connect with us

technokrata

Compaq Evo N410c – az egyik legvékonyabb

Laptop

Compaq Evo N410c – az egyik legvékonyabb

A Compaq Evo N410c noteszgép a piac egyik legkönnyebb, legvékonyabb notebookja, hiszen kevesebb mint 2.5 cm vastag, és mindössze 1,6 kg-ot nyom.

Az Evo N410c mobil Intel Pentium III-M processzorra épül, és a 802.11b illetve Bluetooth megoldásokkal egyaránt kompatibilis MultiPort technológiát alkalmazza. A beépített 56 kbps modemmel, 10/100 Mbps-os Ethernet kártyával és teljes méretű billentyűzettel felszerelt eszköz USB 2.0 portja, a visszamenőleges kompatibilitás mellett az USB 1.1 adatátviteli sebességének negyvenszeresét kínálja.

A Evo N410c két akkumulátor egyidejű használatát támogatja a rendszeren belül, de felhasználói két további akkut helyezhetnek el a mobil bővítőegység (MEU) MultiBay-bővítőhelyén, így összesen kilencórányi akkumulátor-üzemidőre bővíthetik noteszgépük hálózatfüggetlen használatát.

Az opcionális kiegészítők között szerepel a két MultiBay eszköz befogadására alkalmas mobil bővítőegység (MEU), amely a Compaq optikai, tápellátási és adattárolási MultiBay-eszközeinek teljes skálájával képes együttműködni. A MEU a sztereó hangszórókat, a LAN-csatlakozást, a teljes körű portreplikációt és az emelt szintű biztonsági funkciókat is támogatja. További opcióként – a mobil MEU olcsó és pehelysúlyú alternatívája gyanánt – a géphez külső MultiBay-bölcső csatlakoztatható, amelynek segítségével a felhasználó egy, tetszőleges MultiBay-eszközt használhat utazás közben.

Az N410c notebook hazánkban szeptember elejétől érhető el.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp