Connect with us

Hirdetés

technokrata

Oracle9i 2 online analitikai feldolgozási funkciók – széleskörű támogatás

Laptop

Oracle9i 2 online analitikai feldolgozási funkciók – széleskörű támogatás

Az Oracle 9i 2-es verziójának online analitikai feldolgozási (OLAP) funkciói jelentős támogatást élveznek a partnerek részéről, mert segítségével az eddiginél könnyebben és gyorsabban állíthatnak össze jól méretezhető megoldásokat.

Ennek köszönhetően az adatelemző alkalmazások gyorsabb kifejlesztésével és bevezetésével rövidebb idő alatt jelenhetnek meg a piacon az ügyfelek számára hasznos megoldások. Az Oracle világszinten több mint 7000 olyan rendszerbevezető és 9600 független szoftverszállító partnerrel rendelkezik, amelyek az Oracle hivatalos partnereiként szolgálják ki a nagyfokú rendelkezésre állást biztosító, megbízható, jól méretezhető és biztonságos adatkezelést igényelő ügyfeleket.

Mivel az Oracle9i 2-es verziójára épülő informatikai rendszerekben minden adat egy központi helyen található, a felhasználó könnyen elérheti, lekérdezheti és kielemezheti azokat anélkül, hogy ehhez külön kimutatásokat kellene futtatnia, manuálisan illesztve össze a különböző rendszerekből származó adatokat. Az egyszerű működtetéshez segít a többdimenziós adatok elérésének lehetősége SQL-ből, a könnyű felügyelhetőség és a BI Beans alapú gyors alkalmazásfejlesztési környezetek elérhetősége. Az egyetlen központi motor köré épített struktúrának köszönhetően az adatok összevonásával és összesítésével jelentősen csökkennek az adatkezeléssel és az analitikus feldolgozással, illetve az alkalmazások bevezetésével és felügyeletével járó költségek.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés