Connect with us

Hirdetés

technokrata

Július 1-én jelenik meg a Net-mail kommunikációs szoftvercsomag 4.0

Laptop

Július 1-én jelenik meg a Net-mail kommunikációs szoftvercsomag 4.0

A Net-mail kifejlesztését az olyan problémák okozták, mint a többféle operációs rendszer használata, az információs káosz kordában tartása (közös postafiókot fenntartani közös címmel), a céges rendszer Interneten keresztül való elérése, illetve az adatok biztonságban tartása.

A szoftvercsomag egyik új sajátossága, hogy fejlesztője szakított a mailboxokkal, így minden adatbázisban kerül tárolásra. Ennek köszönhetően áttekinthetők a kommunikációs levélláncok (látható, hogy ki mely levélre milyen választ írt, ki mindenki kapcsolódott be egy-egy levelezési „szálba”, elolvasta-e a neki küldött levelet, látható és szabályozható a közös levelesláda állapota stb.).

Emellett nem maradt ki a szoftverből a címjegyzék (a közös címek kezelésére), a naptár, a határidőnapló (egyebek között a közös programok megosztására) sem. Kezelni tudja a munkafeladatokat a megfelelő határidők feltüntetésével, a csatolt állományokat, ebédrendelést fizetéssel és étlap-nyilvántartással, céges weboldal karbantartását mindenféle statisztikával együtt, képtárat és egyebeket.

A jövőben egy olyan általános rendszer előállításának terve szerepel, amely eleget tesz egy-egy cég számítógéppel kielégíthető valamennyi igényének: nyilvántartja a raktárkészletet, kezeli a dokumentumokat, a számlázást, a készpénznyilvántartást stb.

A már meglevő, 4.0-s változatból három szolgáltatáscsomag került kialakításra; tartalmukban eltérnek, abban azonban közösek, hogy mind erőforrás-kihelyezésre (outsourcingra) épül.

Alapcsomag: elektronikus levelezés és a hozzá tartozó címjegyzék kezelés, csoportmunka-támogatással (50 felhasználóig), havonta 29 ezer forintért (+ ÁFA)
Optimal csomag: benne van valamennyi már meglevő modul (levelezés, címjegyzék, naptár, feladatok, ebéd, fórum, a cég domainnevének karbantartása, webszolgáltatás), havonta 39 ezer forintért (+ ÁFA)
De Luxe csomag: benne van mindaz, ami az Optimal csomagban, további lehetőségekkel: ügyviteli szoftverek készítésével, használatával, online boltok üzemeltetésével és minden egyébbel, havi legalább 49 ezer forintért (+ ÁFA)



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés