Connect with us

technokrata

Újabb jól használható kiegészítő böngészőinkhez

Laptop

Újabb jól használható kiegészítő böngészőinkhez

A héten már hírt adtunk egy hasznos kis programról, amellyel a böngészőnket tudtuk hatékonyabbá tenni. Most egy hasonlóan érdekes plugin került terítékre.

A fejlődés miatt ugyan egyre kevésbé merül fel az igény, hogy DOS-os ablakokkal kelljen dolgoznunk, mégis előfordul néha, hogy szükség van rá. Ez több nehézséget is jelent, mint például az ablakok közti váltogatás. Nemrég adtunk hírt egy kis kiegészítő programról, amely megosztotta a böngészőnk ablakát, nos, ez az újabb kiegészítő hasonlóképpen működik.

Különbség csupán abban van, hogy míg az IE Performance Addon gyakorlatilag két browser-ablakot jelentetett meg, a Command Prompt Explorer Bar második ablakként egy parancssoros vezérlésre lehetőséget adó ablakot épít bele az Explorerbe.

A program beleintegrálódik az Internet Explorerbe, s egy CTRL+M billentyűkombinációval bármikor előhozható (természetesen bármikor kikapcsolható, hogy ne akadályozza a munkát, amikor nincsen rá szükség). A gyorsabb munkavégzés céljából az ablak bal oldalán helyet kapott pár gomb is, amelynek nagy hasznát vehetjük.

Természetesen jelen esetben sem árt egy nagyobb monitor a kiegészítő adta lehetőségek maradéktalan élvezetére, de itt azért ez nem akkora igény, mint az IE Performance Addon tekintetében.

Gyorsan letölthető a kiegészítő a lenti Command Prompt Explorer Bar linkre kattintva.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp