Connect with us

Hirdetés

technokrata

SAP hitelesítés a BMC vállalat-felügyeleti alkalmazásának

Laptop

SAP hitelesítés a BMC vállalat-felügyeleti alkalmazásának

A BMC Software bejelentette, hogy a SAP hitelesítette a BMC vállalat-felügyeleti alkalmazását, a PATROL for SAP megoldásokat, mert azok megfeleltek a SAP termékintegrálás legmagasabb elvárásainak.

A BMC Software üzleti információkezelési megoldása, a CONTROL-D Option for SAP és vállalatbiztonsági megoldása, a CONTROL-SA /Agent for SAP is érvényesítést nyert a SAP-tól.

˝A SAP megoldás-alapú környezetünk az üzletünk alapja – nem engedhetjük meg magunknak, hogy olyan rendszerfelügyeleti megoldásokat vezessünk be ebbe a környezetbe, amelyek bármilyen módon ártanának neki˝, mondta Carsten Foehrs, a Lufthansa Systems vállalati adminisztrátora. ˝Az, hogy a SAP hitelesítette a BMC megoldásait, számunkra azt bizonyítja, hogy a BMC a költségek lefaragásában segítő és jelentős versenyelőnyt biztosító vállalatfelügyeleti megoldásokat nyújt.˝

A BMC Software elkötelezte magát amellett, hogy a SAP által hitelesített, a SAP megoldásokra kifejlesztett vállalat-felügyeleti megoldásait folyamatos elérhetőséggel és optimalizált teljesítménnyel szállítja a SAP környezetekbe, és lehetővé teszi a felügyelet költségeinek drasztikus csökkentését is. A hitelesítések eléréséhez a BMC Software szoros és alapos integrációt kíván biztosítani egyfelől a mySAP infrastruktúra és felügyeleti eszközök, másfelől pedig a BMC Software-nek a vállalkozás egészét átfogó – a tárolást, adatbázisokat, platformokat és teljesítményt felügyelő – megoldásai között. Ezzel egyidejűleg minimalizálja a rendszerfelállítás során az ügyfeleket terhelő kockázatot, és csökkenti a felügyelettel járó költségeket.

˝A SAP megoldások kulcsszerepet játszanak ügyfeleink vállalkozásaiban˝, mondta Calvin Guidry, a BMC Software, Enterprise Systems Management alelnöke és vezérigazgatója. ˝Ezért elsődleges célunk, hogy meggyőzzük az ügyfeleinket arról, hogy a BMC megoldások kompatibilisek a SAP megoldásaival, és kiegészítik azokat. A BMC rendszer-felügyeleti megoldásai a SAP ügyfelek specifikus üzleti igényeit elégítik ki, és biztosítják, hogy a BMC felügyeleti megoldásai és a már létező SAP megoldásra épülő technológiájuk tökéletesen illeszkedjenek egymással.˝



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés