Connect with us

technokrata

SAP hitelesítés a BMC vállalat-felügyeleti alkalmazásának

Laptop

SAP hitelesítés a BMC vállalat-felügyeleti alkalmazásának

A BMC Software bejelentette, hogy a SAP hitelesítette a BMC vállalat-felügyeleti alkalmazását, a PATROL for SAP megoldásokat, mert azok megfeleltek a SAP termékintegrálás legmagasabb elvárásainak.

A BMC Software üzleti információkezelési megoldása, a CONTROL-D Option for SAP és vállalatbiztonsági megoldása, a CONTROL-SA /Agent for SAP is érvényesítést nyert a SAP-tól.

˝A SAP megoldás-alapú környezetünk az üzletünk alapja – nem engedhetjük meg magunknak, hogy olyan rendszerfelügyeleti megoldásokat vezessünk be ebbe a környezetbe, amelyek bármilyen módon ártanának neki˝, mondta Carsten Foehrs, a Lufthansa Systems vállalati adminisztrátora. ˝Az, hogy a SAP hitelesítette a BMC megoldásait, számunkra azt bizonyítja, hogy a BMC a költségek lefaragásában segítő és jelentős versenyelőnyt biztosító vállalatfelügyeleti megoldásokat nyújt.˝

A BMC Software elkötelezte magát amellett, hogy a SAP által hitelesített, a SAP megoldásokra kifejlesztett vállalat-felügyeleti megoldásait folyamatos elérhetőséggel és optimalizált teljesítménnyel szállítja a SAP környezetekbe, és lehetővé teszi a felügyelet költségeinek drasztikus csökkentését is. A hitelesítések eléréséhez a BMC Software szoros és alapos integrációt kíván biztosítani egyfelől a mySAP infrastruktúra és felügyeleti eszközök, másfelől pedig a BMC Software-nek a vállalkozás egészét átfogó – a tárolást, adatbázisokat, platformokat és teljesítményt felügyelő – megoldásai között. Ezzel egyidejűleg minimalizálja a rendszerfelállítás során az ügyfeleket terhelő kockázatot, és csökkenti a felügyelettel járó költségeket.

˝A SAP megoldások kulcsszerepet játszanak ügyfeleink vállalkozásaiban˝, mondta Calvin Guidry, a BMC Software, Enterprise Systems Management alelnöke és vezérigazgatója. ˝Ezért elsődleges célunk, hogy meggyőzzük az ügyfeleinket arról, hogy a BMC megoldások kompatibilisek a SAP megoldásaival, és kiegészítik azokat. A BMC rendszer-felügyeleti megoldásai a SAP ügyfelek specifikus üzleti igényeit elégítik ki, és biztosítják, hogy a BMC felügyeleti megoldásai és a már létező SAP megoldásra épülő technológiájuk tökéletesen illeszkedjenek egymással.˝Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp