Connect with us

Hirdetés

technokrata

Intel tervek 2003 második negyedévéig

Laptop

Intel tervek 2003 második negyedévéig

Nyilvánosságra került az Intel ez év második, valamint jövő év első félévére vonatkozó tervei asztali gépekbe szánt processzorairól.

A nem hivatalos forrásból származó információk némileg különböznek az eddig napvilágot látott hivatalos és nem hivatalos információktól.

Eddigi értesüléseink alapján valószínű volt, hogy még 2002 folyamán megjelennek a 3,06 GHz-es Pentium 4 processzorok, azonban a most megjelent táblázat szerint csak jövő év elején várható ezen processzor megjelenése. 2002 harmadik negyedévének folyamán várható a 2,6, a 2,5, és a 2,06 GHz-es P4 megjelenése. A 2,8 GHz-es és a 2,66 GHz-es típus pedig a negyedik negyedévre tehető. Jövőre egyelőre a táblázat szerint csak a 3,06 GHz-es P4 megjelenése bizonyos, a magasabb órajelen üzemelő típusokról nincsenek információk.

Új Celeron várhatóan a harmadik negyedév folyamán jelenik meg. Az egyelőre bizonyos, hogy 1,9 GHz-en üzemel majd, azt azonban még nem tudni, hogy 180 nanométeres technológiával, vagy 130 nanométeres technológiával készül. A következő lépés, a 2 GHz-es Celeron lesz, mely már 130 nanométeres technológiával készül, megjelenése jövő év elején várható.

Ezen információk közel sem véglegesek. Eddig is jó néhányszor előfordult, hogy a gyártók közt dúló harc következtében megváltoztak a megjelenési időpontok. A jövőben sem lesz ez másként.



Szólj hozzá!

További Laptop

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés