Connect with us

technokrata

Intel tervek 2003 második negyedévéig

Laptop

Intel tervek 2003 második negyedévéig

Nyilvánosságra került az Intel ez év második, valamint jövő év első félévére vonatkozó tervei asztali gépekbe szánt processzorairól.

A nem hivatalos forrásból származó információk némileg különböznek az eddig napvilágot látott hivatalos és nem hivatalos információktól.

Eddigi értesüléseink alapján valószínű volt, hogy még 2002 folyamán megjelennek a 3,06 GHz-es Pentium 4 processzorok, azonban a most megjelent táblázat szerint csak jövő év elején várható ezen processzor megjelenése. 2002 harmadik negyedévének folyamán várható a 2,6, a 2,5, és a 2,06 GHz-es P4 megjelenése. A 2,8 GHz-es és a 2,66 GHz-es típus pedig a negyedik negyedévre tehető. Jövőre egyelőre a táblázat szerint csak a 3,06 GHz-es P4 megjelenése bizonyos, a magasabb órajelen üzemelő típusokról nincsenek információk.

Új Celeron várhatóan a harmadik negyedév folyamán jelenik meg. Az egyelőre bizonyos, hogy 1,9 GHz-en üzemel majd, azt azonban még nem tudni, hogy 180 nanométeres technológiával, vagy 130 nanométeres technológiával készül. A következő lépés, a 2 GHz-es Celeron lesz, mely már 130 nanométeres technológiával készül, megjelenése jövő év elején várható.

Ezen információk közel sem véglegesek. Eddig is jó néhányszor előfordult, hogy a gyártók közt dúló harc következtében megváltoztak a megjelenési időpontok. A jövőben sem lesz ez másként.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle