Connect with us

technokrata

Az IBM Deskstar 120GXP díjnyertes a ZDNeten!

Laptop

Az IBM Deskstar 120GXP díjnyertes a ZDNeten!

Az IBM Deskstar GXP sorozatának 120 GB-os kapacitással rendelkező modellje elnyerte a ZDNet Editors´ Choice minősítést.

A ZDNet tesztlaborja immár jó ideje végez pártatlan, professzionálisan elvégzett teszteket, méréseket. Ennek köszönhetően komolyan adnak eme tesztoldal véleményére, s ha egy hardveregység a ZDNet tesztjében nyer, bizonyosan nem okoz csalódást vásárlójának.

120 GB-os kapacitásával ez a merevlemez közel sem a legnagyobb hozzáférhető. A mérések alapján azonban rendkívül gyors. Ár / megabyte aránya közel a legjobb. Az ATA/100 csatlakozással rendelkező SMART képességekkel is ellátott 120GXP percenkénti 7.200 fordulaton üzemel. Átlagos elérési ideje 8,5 ms. Adatátviteli sebessége 48 MB másodpercenként. A WinMark 99 teszteredménye 12.900, a High End Disk WinMark eredménye pedig 31.700. Ezen információk alapján kijelenthető, hogy minden téren képes helytállni a 120GXP. Sebessége nem csak az ATA/100-as merevlemezek között volt a legmagasabb, ugyanis a tesztelt ATA/133-as típusokat is le tudta győzni.

Az IBM Deskstar 120GXP bármilyen felhasználási területen igen jól teljesít, így mindenkinek csak ajánlani tudjuk.Szólj hozzá!

További Laptop

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle