Connect with us

technokrata

A Matrox Parhelia június 30-án jelenik meg?

Laptop

A Matrox Parhelia június 30-án jelenik meg?

Nem hivatalos hírforrások szerint a Matrox által nemrég bejelentett GeForce és Radeon verő Parhelia 512 már a hónap végén hozzáférhető lesz.

A Matrox Parhelia 512 nagyon ígéretes darabnak tűnik paraméterei alapján. Bár néhány dologban csalatkoznunk kellett.

A kártya 128 MB DDR memóriát tartalmaz, melyet a Parhelia chip 256 bites memóriainterfészén keresztül használ ki. A csak AGP 4x slotban üzemelő kártya részleges DirectX támogatást tartalmaz. A legnagyobb csalódás az órajelekkel kapcsolatban ért minket. A kártyák 200/220 MHz (Bulk/Retail) mag és 250/275 memória órajellel üzemelnek majd. Az előzetes, szintén nem hivatalos információk alapján 300 MHz-es magórajelet, de legalább 275 MHz-et vártunk.

Akár három RGB kimenettel is felszerelhető a kártya. Ezek lehetnek D-Sub, vagy DVI-I csatlakozások. A három kimenetet akár a sorround gaming támogatást tartalmazó játékokkal is kihasználhatja a majdani szerencsés vevő.

A 128 megás változat 399 dollár körüli áron kerül a boltok polcaira. A későbbiek folyamán várható egy olcsóbb 64 MB-os, valamint egy valamivel költségesebb 256 MB-os típus megjelenése.Szólj hozzá!

További Laptop

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp